Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija povecanje ustnic

povecanje ustnic

Spostovani!

Zanima me,kako je s povecevanjem ustnic z naslednjimi snovmi:

– Hylaform; hialuronska kislina, rezultat od 3 do 6 mesecev
– Restylene; hialuronska kislina, rezultat od 3 do 6 mesecev
– Bioalcamid; poliakrilat, rezultat do 2 let
– Aquamid; poliakrilat, rezultat do 2 let

Zanima me predvsem, ce se pri teh snoveh lahko pojavijo kaksne stranske reakcije? Koliko casa pa lastna mascoba drzi? A po preteku te dobe so ustnice cisto taksne kot prej ali vseeno kaj ostane, pa npr po 3 aplikacijah ni potrebno vec obnavljati?

Pa se to katero od teh snovi bi vi priporocili in kaksna je cena?

Hvala!

Živijo
Hialuronska kislina je dobro , preizkušeno in sorazmerno varno polnilo. V zadnjem času jo je potrdila tudi ameriška FDA. Začasna polnila so varnejša tudi zaradi začasnosti učinka in spontane resorbcije. Če želite trajen učinek morate injekcije ponavljati. Hiperkorekcija ni nevarna ker je samo začasna.
Pri trajnejših polnilih kot na primer Aquamid je učinek dolg do trajen. zapleteov je tudi tu sorazmerno malo so pa in so lahko zelo zoperni ker poliakrilat dolgo vstraja v tkivih in ob neželjenih reakcijah dolgo draži tkivo. V Takih primerih je včasih potrebna tudi operativna odstranitev. Na trgu so manj časa kot hialutosnka kislina zato je tudi izkušenj manj. V osnovi so to sorazmerno varne snovi saj je kemična sestava podobna oziroma enaka kirurškemu šivlanemu materialu ki ga uporabljamo že leta dolgo.

Stranske reakcije so lahko predvsem infekcije vbodnih mest ob lsabu oziroma nesterilni tehniki ter zavrnitev organizma v smilu tvorbe tujkovih granulomov.

Lastna maščoba je deloma trajna saj se celice lahko vgnezdijo na novem mestu. Večinoma del celic propade in se resorbira za dosego trajnejšega učinka je potrebno injiciranje ponoviti. Včasih pa že po eni aplikaciji dobite trajen rezultat.

Žal trenutno pri sebi nimam cenikov proizvajalcev. Naše cene so take: injiciranje hialuronske kisline 20 tisoč sit
lokalna infiltracija lastne maščobe 101 tisoč sit.

Lep pozdrav

Aleš

Hvala za odgovor. Zanima me samo še to koliko časa si potem otečen? Pa ne vem, če je to celotna cena”injiciranje hialuronske kisline 20 tisoč sit” oz. koliko še kislina stane, če je to samo injiciranje? Me pa zanim ta zgornjo in spodnjo ustnico.

Živijo
20tisoč sit je cena injiciranja prišteti je potrebno še preparat.
Oteklina je majhna in učinkuje boj kot hiper korekcija.

Lep pozdrav

aleš

Koliko pa stane preparat?

Živijo

Cene preparata ne vem, jutri bom skušal izvedeti pa vam sporočim

aleš

Najprej en lep pozdrav!!!

Zelo rada bi se naročila na pregled pri Vas in sicer imam željo po povečanju zgornje ustnice.
Sem že klicala v Vašo ambulanto da bi se naročila pa se mi ni nihče oglasil tako da bi Vas prosila če me lahko kar preko maila naročite kdaj lahko pridem in bi potem skupaj pogledala kakšna je situacija in kaj bi se dalo narediti.
Za Vaš čimprejšnji odgovor se Vam lepo zahvaljujem in Vas lepo pozdravljam!!!

LP,Tina

Pozdravljeni

Poskusite še enkrat poklicati med 13 in 15 uro na 01 522 49 13 in se naročite k meni. Seaj smo ravno prenavljali računalniški sistem in je možno, da je prišlo do zapletov. Če vam ne uspe jutri ali pojutrišnjim mi sporočite in bom zadevo uredil 🙂
Naslednjo sredo bom izjemoma delal dopoldne ) zaradi počitniškega tedna.

Lep pozdrav

Aleš

New Report

Close