Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija Povečanje prsi

Povečanje prsi

Zdravo,

Stara sem 30 let in sem se odločila za povečanje prsi. Nosim košarico 75 B, prsi so lepo oblikovane a zelo majhne. Zanima me katerega kirurga mi priporočate in da ni najdražji, lahko tudi na Hrvaškem in koliko je čakalna doba.

HVala za odgovore, lp

D.

pozdravljena ddsssss

Pred 2 leti, po 2 porodih sem se tudi jaz (takrat 30 let) odločila za povečanje dojk. Odločila sem se za odličnega kirurga, kateri je poleg tega, tudi super simpatičen in komunikativen in še in še,…

Naj povem, da sem super zadovoljna, sedaj po 2 letih in vmes sem rodila še 3.otroka, sem presrečna. Prsa so daleč od “umetnih”.Izgledajo resnično super, totalno naravno (anatomski vsadki). Brazgotina dejansko ni opazna.

Pa še to, dr. se ti resnično posveti in opravi nešteto meritev in svetuje ti v realnih obsegih in tudi po operaciji opravi 2-3 preglede. Res je odličen…. in to je :)) dr.Moderator :)) Dr.Božikov :)))

Joj, pa še to. Cena operacije pri dr.Božikov je, če se še prav spomnim, 3100 evr.mogoče kakih 100 evrov več. Za čakalno vrsto ti ne znam povedat,sem šla namreč na operacijo 2 meseca po prvem kontaktu,ker sem takrat lahko dobila dopust. Sem pa prepričana, da bi lahko to opravila veliko prej,niso dolge čakalne vrste.

Nima smisla da hodiš na Hrvaško,ker je pri nas veliko odličnih kirurgov,resničnih strokovnjakov. Kar se pa cene tiče, ne moreš pričakovati, da bo poceni. Kar je poceni je tudi zanič. Že sami vsadki stanejo 1000 evr,potem pa še celotna operacija. 3100 je odlična cena, povprečna cena.

Pri nas imaš veliko izbiro kirurgov in pestro cenovno lestvico 🙂

New Report

Close