Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija POVEČANJE PRSI

POVEČANJE PRSI

Lepo pozdravljeni,
zanima me če je že mogoče katera estetsko povečala svoje prsi in kakšne so posledice, občutki???

Tudi sama sem pred to odločitvijo in bi mi vsak nasvet prav prišel.

Hvala že vnaprej.

Pikica

če se boš odločila ….še mene s seboj vzemi :))

tudi mene zanima kaj, kako, koliko, kam,…

ona napisal:

> tudi mene zanima kaj, kako, koliko, kam,…
>

Živijo
Kaj: odvisno od želja, zahtev in možnosti
kako: lahko z vstavitivjo vsadkov ali z dvigom dojk, mogoče tudi s kombinacijo: odvisno od vaših želja in sedanje oblike in velikosti prsi
Koliko: stvar okusa, želja, izbire.
Kam? K nam – meni :). na sredo popoldan njabolje med 17:30 in 18 uro.

prilagam kratko spletno inforamcijo o operaciji povečanja prisi z vsadki

in še info o dvigu prsi

Lep pozdrav

Aleš

Ko je ravno govor o povečanju prsi, pa bi še jaz pristavila vprašanje, kakšna je cena posega in ali je po tem posegu potrebno jemati neke tablete 1 leto in zakaj (slišala sem, da so ti tableti dražji od posega samega).

Hvala in lep pozdrav

Pozdravljeni

Nikakršnih tablet ni potrebno jemati razen prvih nekaj dni sredstva proti bolečinam in mogoče antibiotik. Oboje je na recept.

Cene posegov povečana prsi se gibljejo med 298 in 414 tisoč sit + vsadki

Lep pozdrav

Aleš

Dr. Leskovšek,
zanima me ali prsi ohranijo isto velikost po operaciji ali se morda zaradi morebitne otekline kaj zmanjšajo. Bojim se, da so mi bili vstavljeni preveliki implatanti za mojo postavo in upam, da se bo tole kaj zmanjšalo….Hvala za odgovor

Spoštovani,
pred tednom dni sem si v tujini dala povečati prsi in vstavili so mi večje implatante, kot smo se pred operacijo dogovorili. Prsi se mi zdijo absolutno prevelike za mojo postavo, vendar mi je zdravnik zagotovil, da se bodo zmanjšale (zaradi otekline?!) za cca 20%. Zanima me, če je to res (zdaj sta prsi napihnjeni kot žogi in močno štrleči!) in v kolikem času bi se to potem moralo zgoditi. Hvala za odgovor.

Pozdravljeni

Oteklina splahni po približno mesecu dni
Po tem je stanje kar e velikosti tiče bolj ali manj dokončno..

Lep pozdrav

Aleš

Pozdravljeni

Oteklina splahni v približno mesec dni po posegu. PO tem je stanje bolj ali manj stalno. Napetost v prsih bo s časom popustilo, zmanjšale pa s ne bodo.

Lep pozdrav

Aleš

Mene pa bolj zanima glede rezov, ki jih lahko napravite je kateri boljša možnost ali so vse tri možnosti enake in je to samo stvar odločitve.
Ker jaz naprimer tam pod bradavičko nebi imela reza, spodaj pa tudi ne…
Je katera možnost bolj “tvegana” za namestitev vsadkov ali ne?
Zanima me tudi koliko izkušenj že imate s povečavo prsi?

Pozdravljeni

Vsak rez ima svoej prednosti in slabosti. Vsak položj je opazen ob dolečenih oblečilih oziroma položajih.

najposgosteje uporabljan je rez v gubi pod dojko. Omogoča ensostaven dostop in operacijo tako nad kot pod mišico. Je na dovolj skritem mestu.
Opazen je le če ste goli in imate roki dvignejni oziroma če ležite,
Pri ponovnih posegih ga uporabljamo skoraj vedno. rez ob robu bradavice je relativno dobro skrit če je narejen točno po meji med rdečino in kožo, omogoča direkten dostop do vstave pod žlezo za pdo mišici ni najbolj uporaben, rezna ploskev je ob žlezi tako , da je nekoliko večje tveganje za motnej dojenja

rez v pazduhi omogoča dostop pod mišico vednar je formiranje submamamren gube nekoliko težje in preglednost manjša. Prednost je da na dojki ni brazgotin je pa lahko vidna in moteča brazgotina v pazduhi, še posebaj če imate majčke brez rokavov Pri tem rezu je nekoliko večje tveganje okvare kožnih živcev in s tem boleče brazgotina

in tako dalje…
Notu in tam primerm v roko skalpel in malo pooperirram 🙂

Lep pozdrav

Aleš

New Report

Close