Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija povečanje brade-cena

povečanje brade-cena

Mene pa zanima, če je možno povečati brado in mogoče tudi del ličnice. namreč imam zelo majhno brado in skozi ličnici deluje obraz zelo dekliški in okrogel. Kaj se da narediti v tem primeru?

In pa seveda, če mi lahko vsaj približno navedete ceno. Za enkrat me to zanima samo informativno, zato mi prosim približno ceno sporočite že sedaj, in ne rečt naj se oglasim pri vas za ceno:))

Hvala lepa

Živijo

🙂
🙂

Ne mislm nč rečt. Kej malga bom natipku.

Tako informativno: mogoče je povečati ali preoblikovati brado in povečati ličnice. Načinov je več. S preoblikovanjem kosti ali z raznimi vrstami vsadkov.

Cena posega bi se gibala med približno 150 in 405 tisoč SIT plus vsadki če bi bili potrebni.

😉

lep pozdrav

Aleš

kako pa izgleda preoblikovanje kosti , za to nisem se slisala?Ali je ta postopek zelo kompliciran npr.pri povecanju licnic?
katera metoda pa je za povecanje licnic sploh najboljsa, a ni povecanje z lastno mascobo ena od najboljsih predvsem zaradi bolj naravnega videza po posegu v primerjavi z vsadki?

vnaprej se vam lepo zahvaljujem za odgovor(stara sem 24 let)
LP!

Živijo

Preoblikovanje (prerezanje kosti ali dela in učvrstitev v novem položaju) kosti je včasih primerno za brado včasih pa se odločimo za vsadke. Odvisno od željene korekcije in vaših želja.
Predel ličnic pa odvisno od problema lahko preoblikujemo z dvigom mehkih tkiv ali z različnimi polnili (lastan maščoba, geli na vodni osnovi hialuronska kislina…)

Lep pozdrav

Aleš

kaj pa zožanje ličnic, jaz imam namreč zelo okrogel obraz in močne kosti -široke na bradi, poleg tega imam tudi debela lica. Hvala.

Pozdravljeni

Načelomaje mogoče vendar bi vas moral videti, da bi lahko svetoval, če in katera metoda je primerna.

Lep pozdrav

Aleš

Lep pozdrav , jaz nimam skoraj nič brade pa me zanima koliko stane in koliko časa traja poseg…! za povečanje brade najlepša hvala za odgovor

Živjo!
Moj obraz je predcej širok in v spodnjem delu kvadraten
Zanima me če se da to kako odpravit, še posebej je moteče
ko si naredim čop ker res grozno zgleda

Koliko moreš biti star za ta poseg in kolikšna je cena?

Hvala!

LP

New Report

Close