Povabilo na dirko!
Sašo, sicer tvojega obvestila nisem mogel več prebrati, vendar moram reči, da smo kar sami vprašali prodajalko sredi Il. Bistrice. In ne boš verjel, predlagala je prav Škorpijona. Moram reči, da smo bili prijetno presenečeni, tako nad postrežbo. hrano in tudi cenami, da smo si obljubili, da se tja še vrnemo, ko nas bo pot peljala tja dol.
O sami dirki (treningu) pa se ne splača zgubljati besed. To moraš doživeti. Za prave sladokusce. Ko ti ropota okoli ušes. Ko so dirkači kot mali petelini. Ko vidiš nekoga v malem Fiatu, ko pelje skozi ovinek 100 x boljše kot nekdo z Hondo Integro. Mislem……. Edina zamera organizatorjem: Pri vsej vročini so pijačo točili samo na startu in na cilju??!!!!
Toliko. Bilo je lep. Drugo leto spet pridemo. Do takrat….
Draga Marelica!
Kot vidiš, me je tvoje pismo res ujelo šele po vikendu, pa nič zato.
Teme, ki me zanimajo in na katere sem odgovarjal, rad gledam še dneve za tem, ko so že “out”. Zelo mi je všeč tvoja primerjava rož in žensk in res je, da imam rad oboje. Prav na to tematiko, pa se mi odpira še ena misel, primerjava ali še bolje, povezava med mano in tabo.
Veseli me, da si našla sama sebe v življenju, da si našla pot do zdravja, notranje in zunanje lepote in nenazadnje, da si našla svojega “vrtnarja”, ker način s katerim ti pišeš “prispevke” tu gor, ne more skriti dejstva, da sestavke piše srečna in zaljubljena punca. To je pa vredno več od morebitne “zmedenosti” oziroma slovničnih napah, katere ti včasih kdo očita, pa verjamem, da dobronamerno.
Menim, da če že nekajkrat daš svoj delež sem gor, se kmalu pokaže človekova nrav, njegova prava plat, kajti slejkoprej, pišeš, rečeš to, kar si v resnici misliš, nenazadnje smo vsi skriti za ekran, brez obrazov, ter zavarovani z vzdevki.
Prav zato smo pa vsi enaki in enakopravni.
Hvala ti za lepe misli in želje, vsekakor je pomagalo, kajti vikend je bil super.
P.S.
Tvoj primer z bivšim in sedanjim možem, me pa v kombinaciji s cvetjem spomne še na eno, pred kratkim popularno pesem, to je Vrtnar.
…………Kaj praviš, da tvoj mož prehitr zaspi?
hej punca, men se to n’kol ne zgodi.
Hej, hej, hej, ne morem verjet,
da nekdo slabo zaliva tak cvet…….
Vesel sem, da si našla pravega vrtnarja.
Lepo se imej, Sašo.
Res je Jani.
Strinjam se z kritiko, žal pa je tako, da je organizator ena mala skupina ljubiteljev, in ne morejo skrbeti za vse, tako da so šanke “prodali” drugim oskrbnikom, ti si pa zaslužijo vse kritike. V soboto ko še ni veliko ljudi, enostavno nimajo odprto, v nedeljo ko jih je 15,000, pa seveda ja. Pa čeprav včasih tudi v nedeljo česa “zmanjka”.
Vsekakor je pa prva varnost, tu pa ni nobene zamere, ker je res poskrbljeno.
Lepo da ste prišli, se vidimo zopet drugo leto. Sašo.
Če ne bi bilo tako vroče, človek še opazil ne bi pomanjkanja šankov :)) Kar se pa organizacije dirke tiče, pa resnično “svaka jim čast”, organizatorjem. Na vsakem koraku se opazi, da je na prvem mestu varnost, tako gledalcev, kot voznikov.
Še nekaj o Škorpijonu. Prima gostilna, take lahko dobesedno z lučjo iščeš po Sloveniji, pa jih tako težko najdeš, kot Škorpijona :)) Namreč, po opisu prodajalke, ki nam je priporočila to gostilno, smo jo dejansko na slepo in na samo srečo našli. Kje je problem? Ma ni nobene table, dio, tako, da moraš uporabiti vse sposobnosti, da se prikoplješ do tja. Ampak, potem, potem je pa luštno 😉 Velikokrat sem že rekel, da Slovenci ne znamo pobrati denarja, ki nam leži dobesedno na tleh. Ko gledaš koliko turistov se vali skozi Bistrico…. No pa dovolj, važno, da je bilo lepo, drugo leto pa nasvidenje
Pozdravljen Sašo
Vesela sem bila tvojega pisma, ker sem videla, da si mi vseeno odgovoril. Ja res je to, da sem našla sedaj pravega vrtnarja srčno upam, da bo tako ostalo saj nikoli ne veš kaj te v življenju čaka.Sašo tebi pa želim vso srečo ostani takšen, kot si pa te bomo imeli vsi radi posebej pa marelica
Lepo se imej L.p.
Pozdravljen Sašo
Vesela sem bila tvojega pisma, ker sem videla, da si mi vseeno odgovoril. Ja res je to, da sem našla sedaj pravega vrtnarja srčno upam, da bo tako ostalo saj nikoli ne veš kaj te v življenju čaka.Sašo tebi pa želim vso srečo ostani takšen, kot si pa te bomo imeli vsi radi posebej pa marelica
Lepo se imej L.p.
Pozdravljen Sašo
Lepo se imej L.p.