Najdi forum

potrta, razočarana nad seboj…

Marika, sploh ne vem zakaj se toliko razburjate in me kar nekaj obtožujete (čeprav imate slab dan).

Mislim, da ima vsak lahko svoje prepričanje. Jaz sem se pač odločila za to možnost, ker MENI to ustreza. Vem, da je to slišati zelo egoistično, vendar vse življenje sem mislila le na druge, nase pa nikoli. Zdaj mislim tudi nase.

Če sem “odložila” otroka za par mesecev še ne pomeni, da sem reva in verjemite mi, da ne “iščem” celo življenje, saj točno vem kaj hočem.
Zavedam se tudi, da otrok ne pride tisto minuto, ko si ga zaželiš, morda ne pride nikoli….vendar ne razmišljam negativno in sem prepričana, da ko bo čas, bo tudi otroček.

Koliko podobnih zgodb moji…
bodri me to, da sem sedaj vesela, ker sem na 3md dieti in da otroček že enkrat bo, saj si ga želiva oba in da me ima moj preljubi rad.
edino še eno gibanje si moram umislit, ki mi bo fajn, pa bo.
čeprav imam psa, se mi ne ljubi tekat z njim…jaz sem bolj na sprehodu, to pa niti ni gibanje…

kako pa vi telovadite? kakšno rekreacijo ste izbrale, razen orbitreka, ki ga nimam?

Ej, Jessy, ne se razburjat! Vprašala si za mnenje in sama si vedela, da lahko pričakuješ različna mnenja, nasvete in izkušnje.
Normalno, da boš na koncu naredila tisto, kar ustreza tebi oziroma vama.

Ne vem pa, zakaj je problem rojevati poleti? A si pomislila, kako fajn je, če greš lahko z otrokom že naslednji teden ven (je toplo, ne piha…), pa čeprav le na klopco pred hišo? Pa kako fajn je organizirati piknike za rojstni dan na prostem in se ni treba stiskati v premajhnem stanovanju? Edino, kar je tu slabše je to, da ti tisto leto odpade morje… Vse drugo pa je le pozitivno.

Bolj, ko boš komplicirala – manj boš zadovoljna z rezultatom. Kot si rekla – pusti času čas, jaz pa dodajam – in se pusti presenetiti!

Eja, tudi jaz si tako želim.

Telovadba pri meni še čaka na vrsto, saj mi vsak dan zmanjka časa. Drugače imam namen hoditi na sprehode (5 km), s časoma pa bom to tudi pretekla. Doma imam orbitrek, vendar ga še nisem začela uporabljati in mi tudi nič ne diši, da bi ga, saj mi je izredno dolgočasno biti gor.

Sorry, Jessy, bolj ko berem, bolj se mi ne zdiš potrta in razočarana nad seboj, pač pa odločna, ki dobro ve kaj hoče….

Zato mislim, da brez veze sprašuješ naše mnenje, saj si si že sama vse prej splanirala…

Osebno mislim, da sem ti zgoraj dala zelo dober odgovor, ki pa ga žal nisi najbolje razumela… Svetovala sem ti zdravo prehrano, ne pa hujšanje v nosečnosti, pravim, da ti v nosečnosti samo telo narekuje, kaj rabiš, pa tudi če so to sladkarije…. ali pa ne…..

Mislim, da ne potrebuješ nobene drastične diete ala 3MD, samo glavna načela upoštevaj, pa bo šlo že samo dol…. izbiraj pravo hrano, ne pa da stradaš – največja napaka….

Jaz sem izgubila 11 kg, pa nikoli nisem lačna, častna….

A ti imaš itak že vse splanirano… Pa ne me narobe razumet (spet!), še bolje, da je tako!

Lp, pa srečno!
Mojca

P.S: Bolj malo kdaj komu odpišem, ker ne znam dobro deliti nasvetov, tvoje vprašanje se mi zdi kakor nalašč zame in se mi zdi da imam ta pravi dgovor…

Mojca, tvoj prejšnji mail sem dobro razumela, vendar se jaz večkrat razgovorim čisto v druge smeri in na koncu je slišati, da leti to na določeno osebo. Vem, kaj si mislila povedati. Se opravičujem, če sem zašla s teme tvojega maila!

Drugače pa se meni 3MD ne zdi drastična, saj se veliko in raznovrstno je. Včeraj je šel prvi dan mimo in lahko rečem, da nisem bila niti sekundo lačna. Sicer sem šele na začetku, vendar sem še vedno optimistična.

lp, Jessy

Morda je res pametno, če mal prej shujšaš. Ampak saj niti nimaš tako grozne kilaže. Ali že imaš kakšnega otročka?

Vedno sem imela okrog 68 kg +/- 3 kg. V telesu, kakršen je zdaj, se počutim grozno.
Ko sem zdravnici omenila, da bi rada shujšala, mi je računala nek indeks, ki je že nad 25 in mi je tudi ona potrdila, da je pa res skrajni čas, da začnem hujšati, vsaj tja do 70 kg. No, če je ona to rekla, potem že mora nekaj biti na tem.

Sicer je pa najhuje, da se v svojem telesu ne počutiš dobro. Na živce mi grejo “šlaufni” okrog pasu, ter da mi skoraj nobene hlače več niso prav. Tudi majice so preveč oprijete.

Aja, otrok pa še nimam.

Halo Jessy, javi se nam kaj. Saj tudi meni ne gre prav hitro in zdaj Mačke zahtevajo še mesečni raport. To pot me je kar precej sram, ampak drug mesec se bom pa veselila tega raporta, ker se bom lahko pohvalila. Pridno berem spodbude, grehi so mimo (poroka, 2 abrahama in oktoberfest) in zdaj je od začetka hujšanja pred mano prvi vikend, ko vnaprej vem, da ne bom grešila, ker pač ne bo kake posebne priložnosti. Upam, da se boš tudi ti javila na forumu, da poveš kaj je novega.
LP

Zdravo Taja.

Malce prej sem že napisala svoje trenutne podatke. Žal imam trenutno tako malo časa, da mi uspe le enkrat na teden pogledat sem gor. Po naslednjem tednu bo pa boljše in bom večkrat gor.

Ja, drugače pa sem zelo, zelo zadovoljna. Izgubila že 4,5 kg in se mi že pozna tudi na bokih, česar sem še posebno vesela.

Energije za nadaljevanje imam ogromno, še več, kot na začetku. Očitno mora človeku v glavi res narediti tisti KLIK, da lahko začne.

Hkrati lahko rečem, da nisem bila še niti minute lačna odkar sem na 3MD in jo z lahkoto uresničujem.

lp, Jessy

New Report

Close