POTREBUJETE VARSTVO?
Lep pozdrav!
Moje ime je Polona, stara bom 22 let. Izkušenj z varstvom imam sicer precej veliko, a ne kot redno zaposlitev – se pravi preko sorodnikov, prijateljev, znancev,…
Trenutno sem vpisana na ekonomsko fakulteto, a ker se zelim v septembru vpisati na drugo solo, iscem delo (od ponedeljka do petka). Ne iscem pa kar katerokoli delo, ampak prav varstvo otroka, saj otroke naravnost obozujem in se mi ni nikoli tezko ukvarjati z njimi, zato bi bilo zame to sanjsko delo!
Varstvo bi vam lahko zagotovila nekje do junija, za vnaprej pa bi se naknadno pomenili!
Lep pozdrav vsem, Polona.
MOJ E-MAIL: [email protected]
Ja, potrebujemo varstvo. Od aprila dalje, za dvojčka (parček), polni delovnik (lahko malo manj). Otroka sta pridna in navajena ljudi, nista izbirčna, se veliko igrata sama in nasploh ni veliko dela z njima. Aprila bosta stara 17 mesecev. Stanujemo pa za Bežigradom v Lj in bi najraje videli, da bi se otroka pazila doma.
Če se niste ustrašili zaradi števila otrok (če se boste oglasili, boste šele druga oseba, ki mi je odgovorila na prošnjo za varstvo), mi prosim napišite še okvirno ceno (plenice in hrano dobita seveda doma) in kako si vse skupaj predstavljate.
Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem,
lep pozdrav, Primož.
Ja, april je še res daleč. Zanima pa me, če bi bilo možno občasno varstvo (žal sva na tesnem s sorodniki) do aprila, potem pa bi videli, kako bi vi bili s časom. Otroka sta sicer že na listi za vrtec, vendar bi mi bolj odgovarjalo varstvo na domu; vsaj še letos. Pa še za ceno bi vprašal (na uro in kasneje, če bi še bilo aktualno, na dan).
Hvala in lep pozdrav, Primož.
Kot sem napisala v prvem sporočilu, se imam septembra namen vpisati na drugo šolo, natančneje na ZTI (zavod za teh.izoraž.) in moram plačati celotno šolnino, ki pa je ZELO visoka, zato čimprej potrebujem vsakdanje delo in poln delavnik!
Vaše palčke pa bi pazila individualno – se pravi LE vašega, na vašem domu in z lastnim prevozom! Urna podstavka pa bi bila okoli 700 sit/h.
Lep pozdrav, Polona.
To je cca. 130.000 sit na mesec, če sta starša odsotna cca. 45 ur na teden.
Varuške na domu ponavadi računajo precej manj, pa še pospravijo stanovanje, ko otrok spi. So pa v glavnem upokojenke, ki si nižjo postavko lahko privoščijo. Predlagam ti, da si poiščeš delo preko študenta v kakšni firmi – tam si to lahko privoščijo. Sicer si tudi nekateri starši, vendar jih boš težje našla.
Drag-i/a g./ga. “ha ha ha”!
Moj namen nikakor ni lupiti staršev malih palčkov, a kot ste omenili upokojene gospe računajo znatno manj, ker si to lahko privoščijo! Sama bi jih najraje pazila kar brezplačno, saj otroke naravnost obožujem, a si moram šolnino plačati popolnoma sama (je pa izredno visoka)!
Ta oglas pa sem oddala zato, ker bi imam trenutno čas za tako službo in bi jo opravljala raje kot katerokoli drugo, a seveda, če take priložnosti ne bom dobila bom morala poiskati katero drugo – ki bo bolje plačana, a ne tako atraktivna kot ta!
Glede cene pa sem se kar precej pozanimala, verjemite mi! Sicer pa je to bila le urna podstavka, lahko pa si se zmenili tudi za “okroglo” mesečno plačilo.
Lep pozdrav, Polona.
P.s.: Spodaj sem priložila dve strani…
http://med.over.net/phorum/read.php?f=11&i=129787&t=129431#reply_129787