Najdi forum

Potrebujem vašo pomoč

Živijo,

Sem Ana, študentka fakultete za socialno delo in pišem diplomo na temo posvojitev. Predvsem me zanima pogled staršev, ki so posvojili otroka. Zanima me s kakšnimi težavami ste se srečevali, kaj bi vam bilo takrat v pomoč, kaj mogoče potrebujete zdaj in seveda kaj je bilo dobrega, kaj bi priporočali tudi ostalim, ki si želijo posvojiti otroka.

Za to temo sem se odločila, ker je zame zelo osebna, saj sem tudi sama posvojena, vendar pa na žalost ne poznam nobenih drugih staršev, ki so posvojili otroka, da bi lahko naredila z njimi intervju in videla kako je pri njih potekala posvojitev.

Če se je slučajno kdo pripravljen dobiti z mano in narediti intervju, vam bom zelo hvaležna. Seveda se veselim, da bom lahko tudi sam s svojo zgodbo komu pomagala, ali pa da se bomo pogovorili o stvareh, ki so nam skupne.

kontakterate me lahko na: [email protected]

Lepo pozdravljeni,

sem študentka podiplomskega študija. Pri raziskovalni nalogi imam temo glede soočanja s problematiko pri mednarodnem postopku posvojitve iz Rusije. Pri nalogi je potrebno izvesti intervju s parom kateri je posvojil iz Rusije. Osebno ne poznam ljudi kateri bi mi lahko pomagali pri izvedbi intervjuja.

Zato bi vam bila zelo hvaležna, če bi morda par (iz Posavja ali Novega mesta) ki je posvojil otroka, bil pripravljen deliti informacije in izkušnje, ki jih je pridobili pri samem postopku, oziroma s kakšno problematiko se je par soočil.

Če bi kdo želel anonimno sodelovati v intervjuju vam posredujem mail na katerega mi lahko pišete: [email protected]

Za vnaprejšnje sodelovanje se vam iskreno zahvaljujem.

New Report

Close