Najdi forum

Definitivno nisi še imela pravega tipa.

Draga tt, nebi se strinjal s tabo.
Prvič, veš kako je it v živo na slepo z znanimi ali neznanimi.
Drugič, ni potrebno da so mail-i vroči, ampak so lahko spoznavni. Človeku brez zadrege napišeš najgloblja občutja, potrebe, želje in zahteve.
Če se izkaže da bi ti ustrezal, naj se pokaže tudi v resnici, in vizuelno in fiično dokaže, da je to, kar je pisal.
Pač, daš en svoj skriti mail, počakaš da se javi, če jih več trdi da so ta in ta, ga vprašaj po recimo drugi in četrti črki maila, pa ga sčekiraš.
Ostale nicke pa v kanto.

to je čisto normalno…previjo, da ko začneš sexsat, ti tko paše da bi pol kar naprej…imam tipa , ki zmeri ko sva skupaj, se mava ful rada, kako bi se dala dol…tudi jaz veliko premišljujem o tem….

Trdno ti zagotavljam, da nismo mi krivi če so muce lačne. Velikokrat ste krive, da je tako. Trudimo se do onemoglosti, VI pa nam postavljate vse višje zidove, da je pot do cilja NEMOGOČA!!! TO JE TO!!!

Se popolnoma strinjam s tem odgovorom.

Mislim, da je milko zelo direktno napisal, kaj bi ga zanimalo. Opisala sem, kaj me tare, nikjer in niti z besedo pa nisem omenila, da iščem partnerja, s katerim bi se dala dol. Ob normalnih dnevih sem čist normalna punca. ampak, ko pa useka, pa res useka! Ampak tudi takrat ziher ne bom iskala frajerjev po internetu, bom pa mogoče “razveselila” kakšnega od znancev ali znank…

V vsakem primeru vse naj in veliko užitka. (uh, lucky znanci)

Seveda se lahko, bi me veselilo

Dođi ti kod Fadila, da te izjebe ko konja, pa ne boš več potrebna.

Bravo Fadil super si ji odgovoril, da boš Piko pojebal kot konja resnično je tako potrebna še enkrat super si napisal kratko in jedernato. Lep pozdrav Anita

………ja tenx no……………

nisi edina:)

skoraj cele dneve in vecere…

mokra sm takoj…in razmisljam da bi si kupila kitajske kroglice

Ma kakšne kroglice.
Tipa si najdi ki bi te NON STOP pa bo vse v redu.
P.S. V dvoje JE LEPŠE.

Hi pohotnice
Če bi se katera dala dol “na SLO obali” sem ji pripravljen pomagat 🙂
i wait … navali narode

tipa imam, sam to ni tisto pravo.

rada ga mam sam sex je pa… 🙁

Očitno rabiš kaj “dopolnilnega”. Sicer pa, če imaš e-mail, mi ga sporoči, lahko kaj poklepetava, morda bo uspešno.

Pa se nisi nič oglasila?!

Hja tvoj problem sploh ni problem sej to narava dela svoje.V tem sploh ne vidim nic hudega.Pac ti te stvari bolj ugajajo kot drugim.Ko te zagrabi si jo porajcaj koliko ti je volja in uživaj v tem!! Nekatere punce sploh nevejo kaj pomeni biti potrebna ker so frigidne in nikoli ne bojo obcutile sladkosti Zivljeneja zato uzivaj zivljenje kakšno ti je dano.

Kej mi odpiši na mail pa bova malo podebaterala še kakšno pametno :))

LP Jaci

jaci37hotmail.com

oj pika se zmeniva jaz sem tudi poln fantazij raf bi enk taksno kot si ti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close