Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Potrditev 2 črtic bHCG

Potrditev 2 črtic bHCG

sem končno dočakala in je 3095!!!! Pravijo, da je velika verjetnost, da sta se prijela kar oba!!!!
Punce saj bo, ne obupat!!!!

Iskrene ČESTITKE, IU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Presrečna sem, da ti je uspelo in ti želim lepo nosečnost , NIČ komplikacij in predvsem dobrega počutja ter veselja.

še enkrat čestitke !!!!!!!

alenka

ja čestitam, sto procentno sta si zaslužila dve pikici
ne morem verjet, same dobre novice
to pomeni, da bomo tudi ostale kmalu na vrsti

IU pazi nase, želim ti vsssooo srrrrreeeeeečččččččččoooooo

Čestitke tudi očku!!!

ta novica mi je polepšala dan

Dana

Tvoje sporočilo sem zasledila že po temo “IVF”, tukaj pa ti iskreno čestitam; upam, da sta v tvojem trebuščku res 2 pikici!!!

Veliko sreče in obveščaj nas, LP Andreja1

Bravo!
Mislim, da sta fantek in punčka, zato ju pobožaj še v našem imenu, a je prou?

Uživajta!

No, zgleda, da padajo pozitivke, še predno sem odšla na morje!

Čestitam! In to kar dva! Bravo!

hvala, Tudi sama bi si najbolj želela fantka in punčko!!!! Najlepša hvala vsem za iskrene želje. Res se je odvijalo vse noro hitro, sploh nisem bila kaj dosti obremenjena, ker vsi pravijo, da je prvič res mala verjetnost in sem si rekla dajmo to skoz čimprej, da bo vsaj v dogledni prihodnosti uspelo, no potem pa…

Cestitke in srecno!

Hej punce!
Že večkrat sem razmišljala o tem, kaj bi raje, fantka ali punčko. Če kakšno nosečo prijateljico o tem povprašam, vsaka reče “ni važno, samo da bo zdravo”. Seveda se hudo strinjam s tem, ampak mislim, da globoko v sebi vsaka (tudi pri prvem otroku) nekako “navija” za določen spol. A si upate na glas priznati, da bi raje npr. punčko kot fantka?

Hope

P.S.
Jaz bi raje punčko. :)))

Priznam, punčko!

FANTKA!!!!!!!

Tudi meni je vseeno kaj bi bilo, da bi le bilo!!! Vendar, kadar sanjam, da imam otroka, vedno sanjam o punčki. Razen zadnjič se mi je sanjalo, da se sprehajava sinčkom v vozičku. Ko pa sva prinesla sinčka domov, se je polulal in ga je bilo treba previti. Položila sem ga na previjalno mizo in pri razvijanju ugotovila, da je punčka:))))))
Vendar, ko bom noseča ne bom hotela izvedeti spola.

Pozdravček

Jaz tudi ne!!!!

Hope

Lepo nosečnost in čim več zdravih dojenčkov. Srečno.

maša

Iskrene cestitne neglede na to ali sta dve pikici ali pa samo ena . Ana ( Mb )

JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!

HURAAAAAAAAAAAAAA………….

Lepo nosečnost ti želim in fantka in punčko.

Lp Ema

super.

polepsala si mi dan. od srece pa se mi ob takem dogodku naberejo souzice v oceh.

lp, ani

New Report

Close