Najdi forum

POTRBUJETE DELAVCA ?

Imam dve pridni roki, ki pa sta trenutno brez prave zaposlitve. Še večji problem pa je, da sem po ločitvi in molzenju (praznjenju denarnice) s strani bivše, finančno na tleh. Zato sem vam na razpolago za kakeršnokoli delo, naj bo na vrtu ali v hiši. Nekoč sem imel obrt servisiranje senčil in montaža plastičnih oken s čemer je povezano tudi polaganje mavčnih plošč. Nekaj izkušenj imam tudi z vodovodom in elektriko.Tudi orodje imam še vedno in avto ter prikolico za prevoz materiala, nimam pa obrti in ne morem izdati računov, lahko pa vam naredim uslugo za ostalo se pa dogovorimo.

ČE ME KDO POTRBUJE NAJ ME POKLIČE NA GSM 040 207 253

Duhec, ne da bi delavca rabila… Samo če pa ga kdo rabi, pa bo lažje, če napišeš vsaj približno, od kod si – da te ne bodo klicali iz Murske Sobote, ti s pa doma v Kopru :))).

DOMŽALE !
LP
EDI

MI RABIMO NEKOGA ZA MONTAŽE OKEN. OD KATERE FIRME OKNA PA SI MONTIRAL?

Montiral sem z prijateljem, ki je kooperant za LOŽ.

V gostinskem lokalu v Pernici potrebujemo dve gostinski delavki.
Dobro plačilo.
Vse dodatne informacije na tel. 051/246070 ali 031/268021 g. Peter!

Potrebujem demontažo stare kuhinje in pripravo sten za novo .Polaganje plošč v predsobi ( guma 61×61, Neostik na že obstoječo pluto) ca 4m2 in polaganje enakih plošč v kuhinji ca 4m2 na že obstoječi pluto.
Obvladaš? če ja, kako računaš??

Kuhinja ni problem za plošče po tleh predsobe bi bilo treba stvar videti in se dogovoriti.Seveda bi to veliko laže naredila, če me pokličeč na gsm 040 207 253. Internet imam samo v knjižnici tam pa nisem vsak dan.
Cena ? ugodna se slišiva in dogovoriva, OK ?
lp edi

EDI, HVALA ZA ODGOVOR, TERMINSKO RAČUNAM MED 10. IN 15. OKTOBROM.

VSEKAKOR TE PRAVOČASNO POKLIČEM.
LP

New Report

Close