Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija potovanje

potovanje

Lep pozdrav!

Mene zanima ena stvar. Kmalu se s 3-mesečnikom, no potem bo 4 odpravljamo na Dunaj za par mesecev.

Malo me skrbi ker pač ne poznam zdravstva gori. In me vseeno zanima, kaj naredit, če dobi otrok vročino…ali ukrepat če ima pod 38?

Imeli bomo vsa možna zavarovanja, pa vse, ampak me vseeno skrbi, kako bo, ker je le mali otrok in jaz prvič mama.

Vem da je Slovenija blizu, ampak vseeno ne bomo za vsako malenkost dol skakali.

Na kaj naj bom pozorna?

HVALA!!! Lp

Spoštovana jazj,
rekla bi vam takole: tudi jaz imam nekaj malih pacientkov po svetu (v Rusiji, Ameriki), dala sem jim moj mail, na katerega me lahko vprašajo karkoli, pa tudi številko dežurne PNMP (tel. 47 23 888), kjer v nočnem času, nedeljah in praznikih lahko vprašajo zdarvnika za nasvet. Saj z Dunaja ni take sile za ceno mobija ali telefona.
Naj povem, da smo odgovarjali enkrat enemu zaskrbljenemu očiju in mu vse razložili, potem pa rekli, da če ne bo v redu, pa naj pride. In kje je bil? V Londonu!
Da bi vam sedaj vse razložila, kaj narediti ob vsakem posameznem stanju, je preveč. Ko se boste s čim srečali, pokličite. Saj bo tudi vaša pedaitrinja dosegljiva, bo vsaj vedela, kako napredujeta.
No, pa tudi MON je odsegljiv, evo!
lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

Hvala!!!

🙂

Lep pozdrav!

New Report

Close