Najdi forum

Hčerja se že leta in leta bori s tem, da se ji prekomerno potijo roke in noge. Ne smrdi, ampak pot pa iz nje teče v potokih.
To je neprijetno in zaradi tega ima določene omejitve. Zamenja veliko nogavic, pri igranju inštrumenta uporablja rokavice, prav tako pri zapisovanju v šoli, ker sicer bi vse pomočila.
Uradna medicina ne more pomagati.-
Sicer je zdrava in videti zadovoljna.

Zahvalaljujem se vam za odgovor.

Spoštovani!

Hvala za vprašanje.

Vaši hčeri in njenemu problemu potenja rok, lahko botruje več vzrokov. Prvi je lahko povezan z “živci”- najverjetneje pa gre za nepravilno delovanje vegetativnega živca katerega posledica zagotovo je prekomerno potenje, lahko so seveda prisotni tudi drugi vzroki, zato bi vas naprosili, da pridete na diagnostični pregled v eno izmed naših ordinacij, da vzrok potrdimo in se lotimo zdravljenja z akupunkturo-seveda v primeru, da vaši hčeri to odgovarja, potrebnih bo več akupunktur. Preventiva je seveda nestresni vsak dan, dovoljšnji počitek, izogibanje pretirani vročini in skoraj najpomembnejše reflektirana ter uravnovešena čustva, hrana naj ne bo pikantna, preveč začinjena in pijače naj ne bodo poživljajoče, odsvetujemo sladkor.

Toliko zaenkrat, z lepimi pozdravi,

*** Zdravniki tradicionalne kitajske medicine http://www.kitajskamedicina.si/ MB 040 417 463 CE 040 720 189 LJ 040 837 853 KP 040 206 744

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close