POTENJE NOG…
Heloooo
Zanima me kaj uporabjate (poleti) proti potenju nog?
Men se namreč poleti noge fullll potijo in to mi gre res pošteno na živce….
Hvala za vsako informacijo!
LP
Miš
šlape!
lp ajs
Afroditino kremo Camomilla in šlape…
Ja sam ne morš zvečer it ven v šlapah?!?! :)))
Pedesal prsilo od Krke, se mi zdi da je kr ucinkovit glede nato, da imava enake tezave.
Ravno včeraj sem si kupila take športno elegantne usnjene natikače, zaprte spredaj, za na boso nogo, pa se mi noga sedaj prav neprijetno lima v čevlju. Tudi jaz razmišljam kaj kupiti? Menda se dobijo tudi neke kreme ali spreji od baleje?
V Mullerju imajo razne spreje, ki zavirajo potenje, hladijo… cena okoli 300-400 flik..
Ponavadi kar dobri stari deo kristal, zame dela ok.
Zdravilo babic: vsak dan pred spanjem natri v vato jablčni kis, čimmočnejši, najbolje domač, in si natri noge. Pomaga.
jaz sem si pa včeraj kupla sprej od Pedesal..zaenkrat še ne morem nič rečt,bomo vidli čez nekaj časa…me pa to full moti sploh zato ker imam ene full svetovne sandale z malo večjo peto in ko se mi noge potijo pol zelo težko še v njih hodim
:(((
Lp
Maleckaa
Čimvečkrat nosi odprte čevlje, natikače, japanke….. skratka vse v čemer prstki ven gledajo 🙂 Jst imam isti problem. Čim rata topleje, stran s supergami. Če pa se že ukvarjaš s športom ali pa s čim takim da rabiš superge pa to, se pa maži s kakšnimi kremami proti potenju nog, pudri ali pa pejt v lekarno in vprašaj kaj bi bilo v tvojem primeru najbolje.
Forum je zaprt za komentiranje.