Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija potenje in praskanje

potenje in praskanje

Imam 7 let starega sina, ki se zelooooo poti. Kadar je poten, ga koža zelo srbi in se kar naprej praska. Je alergičen na mleko in jajca ter pršico, pa sem pomislila, da je morda alergičen še na lastni pot. Je kdo med vami, ki ima podoben problem in kako ga rešuje? Hvala

Tudi moja hči ima podobno alergijo in se ravno tako praska zaradi potu. Problem pa rešujem tako, da ko je potna in se prične praskati jo umijem z vodo in je takoj bolje. Drugače pa se ne da. Pot je potrebno izprati, ker je agresiven za občutljivo kožo.

LP kika

Pozdravljena, alergija na lasten pot je zelo nadležna.
Moja hči je imela zelo močno reakcijo na lasten pot. Alergijo smo ji uspešno odpravili s pomočjo BICOM terapije. Je zelo vroč tip in velikokrat je popolnoma prepotena vendar brez reakcije. Svetujem Vam obisk BICOM terapevta/ke, saj je to edini način odpravljanja alergije.

LP, TT

Zdravo!

Tudi moja hčerka ima alergijo na lastni pot. Z bicom terapijo smo jo že odpravili, po nekaj mesecih se je alergija ponovno pojavila. Zdaj smo v fazi ponovnega odpravljanja. Po besedah terapevtke je do ponovitve prišlo, ker se je v telesu začelo dogajati nekaj novega, telo s potom izloča alergene in edina rešitev je ponovno odpravljanje z bicom terapijo. Naj povem še, da je bilo prvo odpravljanje res uspešno in v času do ponovitve je bila koža bistveno boljša (skoraj povsem dobra). Splača se poskusiti.

LP, Maja

Jaz imam podobno alergijo, reakcija na koži (koprivnica) se mi pokaže ob potenju. Bila sem že pri mnogih zdravnikih, preizkusila mnogo terapij vendar mi ni pomagalo nič. Tudi Bicom terapija ne.
Sedaj sem se sprijaznila in jo jemljem kot del življenja (alergijo imam že 15 let).

Lp Fing

New Report

Close