Najdi forum

Zdravo.

Mene pa zanima kako se kaj potite ko telovadite. Mogoče je to odvisno na strukturo telesa, nevem.
Vsak dan pretečem cca. 5km papol v intervalih v 50 min, potem 300 poskokov čez kolebnico, 50 kardio poskokov čez kolebnico in 100 trebušnjakov na ab rocketu. Za vse skupaj 1 ura papol. Hrbet in obraz imam čisto moker trebuh pa mrzel kot da ne bi ničesar delala.

Po mojem mnenju bi se mogla po mojem načinu telovadbe vsaj malo spotiti tudi v trebuh, vendar se ne :/

Če kdo ve zakaj se nena potim v trebuh mi naj prosim odgovori ali pa vsaj pove kakšne vaje bi še naj delala 🙂 Ker po mojem mnenju da zmanjšaš obseg trebuha se morš tut v trebuh malo spotit 🙂

Najlepša hvala za odgovore.

Lp.

Odvisno od vrste telovadbe. Ponavadi pa se ob bolj intenzivni vadbi potim zelo. Čez celotno telo. Tudi ti se verjetno potiš na trebuhu. Verjetno pa se ti kaj vpije v oblačila.

Si zelo pridna, lepo telovadiš. Jaz bi dodal še nekaj trebušnjakov brez naprav. Pomembna pa je seveda prava prehrana. Ta zelo vpliva na maščobne blazinice.

Ne pozabi delati vaje za hrbtne mišice, ni dobro da delaš samo za trebušne.

Lp, Mitja

Med vadbo se redko spotim, edino če so že na splošno temperature malo višje, kvečemu se potim po vadbi.

Uporabljam pa tisto folijo za živila, prozorno… samo zavijete si jo okrog trebuha in se fajn spotite, pazit je samo treba na zadostno količino popite vode.

New Report

Close