Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Posvojitev otroka in rejništvo posvojitve – prispevek na tv slovenija

posvojitve – prispevek na tv slovenija

pozdravljeni!
sem novinarka tv slovenija in me zanima, če bi kateri/a od sodelujočih na forumu s svojimi izkušnjami /težavami lahko nastopil/a v mojem prispevku – anonimnost po želji zagotovoljena!!! lp, alenka.

Pozdravljena,

spremljam forum, v katerega me je popeljala prijateljica. Tudi jaz sem ena izmed bodočih mamic, ki si želi nekoč tudi sama pestovati otroka v naročju.
Prijavljena sem na CSD, kjer imamo neformalna srečanja na željo še ostalih bodočih mamic. Mislim, da bi se tudi ostale strinjale, da se vsedemo skupaj in se pogovorimo, saj smo mešana druščina: ena je dobila otroka v rejništvo, druga je tik pred tem, da ga posvoji, ostale smo še v skupini, ki se veselimo dneva, ko bo tudi nas doletela ta sreča, zato bi lahko spregovorile o vzponih in padcih občutkov, stiske, o dnevih, ko ne vidiš izhoda, …
Če želiš, napiši e-mail in se ponovno slišimo, kaj in o čem konkretno bi se želela pogovarjati.

Lep dan

New Report

Close