Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Posvojitev otroka in rejništvo Posvojitev otroka ali ne situacija v afriki trenutno

Posvojitev otroka ali ne situacija v afriki trenutno

Spostovani,

Verjetno vas je kar nekaj ki iscete otroke za posvojiti trenutno najvec otrok se isce iz afrike saj ta del je trenutno najbolj problematicen.
Zadnji teden z mojimi partnerji v afriki smo se pogovarjali o posvojitvah v afriki in kako bi se to dali narediti zanimivi obseg je najdi odvetnika in naj on vse naredi za vas ampak ali je res to kar pravijo?
V zacetku tedna sem dobil izredno veliko sporocil na whatsapp applikaciji bil je cel dan cuden na kar me partner obvesti da je prislo do streljanja v njegovi regiji v soli kjer so tudi njegovi otroci.
Videji ki sem jih dobil so bili od otrok ki so jim odpihnili mozgane po celi ucilnici se vidijo mozgani, deli mozganov in deli glave vam povem prizor je strahljiv.
Vprasal sem se kako je to mozno ravno ko podpisujemo akte za sodelovanje pri posvojitvi otrok nekdo postrela celo solo Otrok bilo mi je sumljivo in tudi cudno.
Z partnerjem sva se odlocila da vec ne cakamo da ukrepamo takoj pri iskanju druzin za otroke
Vsi ki imate pogoje za posvojitev otrok in ki bi bili pripravljeni pomagati otrokom pobegniti ven iz afrike se nam javite na whatsapp +38668619050 kot dokaz vam pokazem tudi lahko videje z mrtvimi otroki kjer se vidijo njihovi mozgani to je nujni process za pomoc iscejo se vsi ki bi pomagali oz ki bi financirali otroka da gre ven iz drzave vec info vam z veseljem damo na whatsapp ali po telefonu 031022694 Moderator lahko ta prispevek brises sam potem bomo vsi vedeli da vi nimate srca za otroke

Thank you for sharing you can download WhatsApp Plus completely free to be able to text and call completely free https://coimobile.com/whatsapp-plus/

Terapevtska skupina za odrasle z izkušnjo posvojitve

Posvojitev je izkušnja, ki lahko kadar koli v življenju povzroči raznovrstne stiske in sproži čutenja, ki lahko precej okrnijo kakovost življenja. Če čutite, da na nekatera vprašanja, povezana s to izkušnjo, sami ne najdete odgovora ali opažate upad funkcionalnosti na različnih področjih življenja, se lahko pridružite skupini, v kateri bomo rešitve iskali skupaj in se sočutno podpirali.

Vabljeni odrasli od 18. leta s tovrstno izkušnjo, da v varnem okolju spregovorite o njej in se razbremenite čutenj, ne da bi tvegali nerazumevanje ali obsojanje.

Srečanja bodo potekala dvakrat na mesec po dve uri. Vodila jih bo prof. Nataša Vrbnjak, zakonska in družinska terapevtka, direktorica zavoda Natale (https://www.natale.si).

Prijavite se lahko po telefonu (tel. št. 069 613 068) ali po e-pošti ([email protected]).

Toplo vabljeni!

 

Terapevtska skupina za starše, ki so posvojili otroka

Posvojitev otroka je čustveno močna življenjska izkušnja, ki starše posvojitelje postavlja pred zahtevne naloge. Poskrbeti morajo za specifične otrokove čustvene potrebe, da bi se otrok lahko nanje varno navezal. Da bi to zmogli, pa morajo poskrbeti tudi za svoje čustvene potrebe, ker so samo razbremenjeni starši lahko čustveno dostopni in odzivni.

Vabljeni pari s tovrstno izkušnjo, da v varnem okolju spregovorite o njej.

Srečanja bodo potekala dvakrat na mesec po dve uri. Vodila jih bo prof. Nataša Vrbnjak, zakonska in družinska terapevtka, direktorica zavoda Natale (https://www.natale.si).

Prijavite se lahko po telefonu (na tel. št. 069 613 068) ali po e-pošti ([email protected]).

Toplo vabljeni!

 

Este artículo es tan bueno que la comunidad es muy alta. También sé que este https://apktodo.net/es/ sitio también es muy útil para la comunidad.

New Report

Close