Najdi forum

posvojitev otroka

Zanima me na koga se naj obrnem za posvojitev otroka iz afrike lp.

Najbolje, da na koga, ki je tam ze posvojil, ali pa na DTC v Domzalah, kjer organizirajo priprave za posvojitev v tujini. Na seminarju izves vse o posvojitvah iz Afrike.

Uff, tegale pa nisem opazil. 600€ za pripravo posameznika na posvojitev. BOLANO.

Udeleženci običajno mislijo povsem drugače. Sicer pa so cene čisto povprečne. Seminar traja 50 ur in poteka v zelo majhnih skupinah, skoraj, kot bi bil na individualni pripravi. Znanje pa je neprecenljivo in zelo uporabno. Seveda pa se lahko odločiš tudi drugače, prav nihče te ne sili. Srečno kakor koli.

Terapevtska skupina za odrasle z izkušnjo posvojitve

Posvojitev je izkušnja, ki lahko kadar koli v življenju povzroči raznovrstne stiske in sproži čutenja, ki lahko precej okrnijo kakovost življenja. Če čutite, da na nekatera vprašanja, povezana s to izkušnjo, sami ne najdete odgovora ali opažate upad funkcionalnosti na različnih področjih življenja, se lahko pridružite skupini, v kateri bomo rešitve iskali skupaj in se sočutno podpirali.

Vabljeni odrasli od 18. leta s tovrstno izkušnjo, da v varnem okolju spregovorite o njej in se razbremenite čutenj, ne da bi tvegali nerazumevanje ali obsojanje.

Srečanja bodo potekala dvakrat na mesec po dve uri. Vodila jih bo prof. Nataša Vrbnjak, zakonska in družinska terapevtka, direktorica zavoda Natale (https://www.natale.si).

Prijavite se lahko po telefonu (tel. št. 069 613 068) ali po e-pošti ([email protected]).

Toplo vabljeni!

 

New Report

Close