Najdi forum

posvojitev iz tujine

Koliko časa pa približno traja, da posvojiš otroka iz Afrike?

Pozdravljeni!

mene zanima, na kakšen način ste posvojili otroke, čez kakšno agencijo ali ste se sami prišli v kontakt z ukrajinskimi domi za sirote?

Katja123

posvojitev iz afrike traja zelo različno. odvisno je tudi od tega koliko plačaš. lahko traja 6 mesecev. lahko pa tut 2-3 leta 🙂

Ne vem ali sploh še kdo pogleda na to temo ampak mene tudi zanima posvojitev iz afrike. z možem že nekaj časa brskava po netu, vendar ne najdeva nič kaj pametnega glede posvojitve iz afrike. če ima kdo izkušnje naj mi prosim piše na mail: [email protected]. hvala

Postopek posvojitve iz Ruske federacije trenutno poteka zelo hitro. Za vse nadaljnje informacije se lahko obrnete na e-naslov: [email protected] .

koliko pa približno pride ena posvojite ? hvala, lp

Manca, iz Rusije cca. 35.000 eur (to so vsi stroški – prevajanje, overitve, sodni stroški, odvetnik, letalske karte, namestitev v RU,….)

Kako in koliko časa poteka posvojitev iz Češke ali katere druge evropske države ? Hvala in lp.

Kako in koliko časa poteka posvojitev iz Češke ali katere druge evropske države ? Hvala in lp.

Pozdravljeni.

2 leti sem poročen z možem.

Že od nekdaj imava izredno željo posvojiti otroka (ne glede na spol, barvo, državo)

Nama lahko kdo svetuje, na koga se obrniti na več informacij, nasvet…pomoč

New Report

Close