Najdi forum

Posvetlitev las

Rada bi svojim laskom vtrla malo življenja, jih posvetlila s kakšnim naravnim “zvarkom” pa me zanima če poznate kakšne učinkovite preparate…Jst poznam edino tisto ko uporabiš limono, pa še to nevem točno po kakšnem receptu oz. postopku. Kemičnih stvari kot so barve, geli, kreme…ne pridejo v poštev.
Lp,
Blondy

Cak blondy…a nisi ti ze svetlolasa? 🙂

Ja sm, samo vseeno 🙂

Uf, jst mam isti problem. Baje da pomaga, če si das na lase jabolčni kis (RAZREDČEN Z VODO), pa mal pustiš gor. Amapk to pol, k si lase ze umiješ s šamponom, pol pa sam se dobro spereš z vodo. to sem slisala, probala še ne…

papa
lp, ninchy

S kamiličnim čajem si splakuješ lase. To je pa vse, kar vem.

Sem že slišala za to s kamiličnim čajem… Samo jaz potem vedno pristanem pri kemikalijah in se “čudim”, kako imam iz dneva v dan slabše lase!?!?!:)))

Za kis sm jst slišala da pomaga da lasem daje lesk in čvrstost…samo za posvetlitev pa še ne… Nevem…

probaj z jupolom :)))))

Če jih hočeš posvetlit-ne vem kako. Probaj s kamilicami. Limona pa lase baje full izsuši. Jaz si jih barvam, pa nimam nič bolj uničenih kot ostali, ki si jih ne barvajo, kvečjemu celo manj. je pa to odvisno od nege las.
Če jim hočeš dat malo življenja, pa ti jaz priporočam šampone Glis kur in pa direct hair repair od Glis Kur. To jaz uporabljam, pa lahko rečem, da je to najboljša lasna kozmetika.

Lp

Samo jst mam že kar svetle lase, tko da bi edino rada da mi mal pramene nardi…oz. jih nekako “osije”…barvam se pa ne.

aja, maš naravne! Ja, lahko zmešaš limonin sok z rumenjakom in malo pustiš. To sem jaz zdaj nardila. Pred umivanjem las sem dala gor olivno olje in jabolčni kis z vodo na lasišče, potem sem si oprala s šamponom, nato sem gor dala tisto mešanco z limono in rumenjakom, malo pustila, sprala, nato pa še balzam Guhl-mandel, ki je super! Lasje se potem ful svetijo!

Huh pa saj si ze blondy!? Sedaj bo itak poletje in ce bos 1 mesec na soncu bos imela se bolj svetle lase, se meni ratajo bolj svetli pa imam ful temne.

lp ajs

daj že pošl sliko! Eno od zime in eno od poletja! Da vidim črnolasca in blondinca!

ja mater take razlike pa ni hehehe

lp ajs

a zdej že ti s tem mater, tako kot vodnar???!!!

ajsi jst tut še vedno čakam…pa ne na maj veš 🙂

katarina pa se potem opazi da imaš bolj svetle? Namreč jst mam dost svetle lase, ampak rada bi da bi vrh glave dobil nekak bolj podobo konic…

kaj pa sonce? nej te mal obšlesa in voila – blond blonda…

a ti gre vodnar na zivce :)?

lp ajs

Jao kaksna nestrpnost ! :)))

lp ajs

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close