Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa posvet v ambulanti za operativni poseg

posvet v ambulanti za operativni poseg

Punce, ki imate izkušnje s temi ambulantami, povejte mi, kako se naj sploh dokopljem do prvega posveta pri zdravniku? Danes je bil seznam naročenih poln že v 10-ih minutah?! Evo, dobila sem nalogo, da spet poskusim konec aprila, če bom zadela loterijo…. A je to normalno, da je takšna gneča in sprašujem po dobitni kombinaciji, kako za vraga se prebiti do prvega posveta z zdravnikom?;)))))

Saj mi ni težko počakati. Da bi mi vsaj nekdo rekel, ja ti si pa na vrsti julija, bi bilo ok. Ampak takšna loterija pa je za mene prav smešna, ker morem biti naslednji konec meseca ob 12.50 že v nizkem štartu;)))))) Kako je s tem sistemom? Ali je vedno takšen naval, ali samo sedaj po oddajah?

Nimam pojma kakšen je to sistem. Ko sem jaz klicala za prvi posvet, so mi rekli da naj pokličem enkrat konec februarja. Sam kdaj je to za njih enkrat konec februarja??? Sam men pa se nidalo tok časa čakat in sem full prej poklicala in so mi rekli, da mam srečo da majo še eno mesto frej.
Torej kakšen je zeključek SREČO JE TREBA IMET.
Kot mi je znano je že kar nekaj časa gneča, ne sam po tej oddaji.
Jaz srčno upam, da pridem letos na vrsto za operacijo.

lp

jaz ti predlagam da kličeš večrat ,ne samo na kon cu meseca…jaz sem klicala enih5x pa mi je enkrat uspelo…po domače—bodi tečna!

Ja, očitno si nisem v redu zadala naloge in načrta hehehe. Ta mesec bom tečna, da se bo kadilo;))))))

Jaz sem danes klicala v Slovenj Gradec, pa so mi razložili, da je ta mesec povsem zapolnjen, da pa je zelo težko sploh dobit termin za prvi pogovor, ker so takoj zasedeni…

Sestra mi je tako svetovala, da pokličem v samoplačniško ambulanto dr. Breznikarja. Pa se ji je mudilo in nisem utegnila vprašat, a je potem samo prvi pregled oz. vsi nadaljnji samoplačniški, ali je samoplačniška tudi celotna operacija.

Je bila katera na pregledu pri dr. Breznikarju samoplačniško? Kakršnekoli informacije? Cene?

Hvala.

New Report

Close