Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost postopki z darovanimi celicami

postopki z darovanimi celicami

Prosim povejte ali je že kateri par prišel na vrsto v septembru z darovanimi celicami.
Na zadnjem razgovoru so obljubljali september, zdaj je že oktober, pa še vedno nobenega obvestila.
Ne morem dočakati tega klica.

Če sem prav razumela, tega pri nas še ne delajo. Če ima katera novejše podatke, naj prosim sporoči.

Delajo,delajo ,pa še kako,le da je darovalcev malo -zaenkrat.Doslej je spolne celice darovalo 37 moških in 10 žensk.Do sedaj so opravili 12 postopkov ,v katerih so 4 ženske tudi zanosile.Poglej si stran http://www.daruj.com….
Zamudila si tudi članek v Jani 39.
Na žalost pa nevem kako in kaj kar se tiče čakalne dobe.
katja

Živjo!

Jaz sem bila pred kratkim na kliniki zaradi informacij v zvezi z donerji in je scena takale: konziliji na katerih odločajo kdo bo na vrsti za IVF z donorjem je 2X letno spomladi in jeseni ali prideš na vrsto ni odvisno samo od št. ampak tudi od starosti saj te lahko starejši pari prehitijo. midva z možem imava št. 17 pa nama ne more nihče garantirati da bova drugo leto v jeseni navrsti saj me lahko prehitijo starejši pari.
Če do zdaj še nisi dobila odgovora bi bilo najbolje da pokličeš na kliniko in vprašaš če so že razposlali obvestila, ker je možno da boš prišla v obravnavo šele v spomladanskem času.
Raje preveri da ne boš po nepotrebnem na trnih.

Želim ti da bi ti poštar čimprej prinesel obvestilo!!

LP, Mojca

Jaz že dolgo čakam,- 9 LET,lani sem dobila napotnico za v Zagreb, na žalost sem imela spontani splav, novembra nameravam zopet v Zagreb.Prošnjo sem oddala januarja, julija sem dobila odobreno za v Zagreb, jaz konkretno ne poznam nobenega para, ki bi šli na ta postopek v Sloveniji.
LP,MAJA

New Report

Close