Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Postopki ombp in neplodnost

Postopki ombp in neplodnost

Spoštovani,

sva v postopku umetne oploditve. Za nama je 5 neuspešnih postopkov. Venomer pride do lepih zarodkov, le-ti pa se ne vgnezdijo. Morda je krivo to, da prehrana ni primerna, da je telo zakisano( ne vem, kako ugotoviš), saj tudi rastlinica ne zraste v zemlji z nepravim ph-jem. Torej zanima me slednje, kakšno prehrano priporočate, (žitarice, sojo, lečo, ne mleka (zakaj)
Ogromno tega že poznam, ampak za moj primer pa ne vem, je primerna dieta za kandido? Z možem sva se odločila, da se bova dosledno držala vseh navodil glede zdravega prehranjevanja.
Najlepša hvala za vaš odgovor.

Lp. Nenica

Spoštovani!

Najprej se iskreno opravičujem, ker smo spregledali vaše vprašanje.

Zakisanost si lahko pomerite s pH indikatorji.Vrednosti mi lahko posredujete. Kar se tiče prehrane, se čim bolj izogibajte sladkorju, uživajte majhno količino kakovostnih ogljikovih hidratov, od maščob le hladno stiskana olja, med drugim tudi laneno in semena, veliko zelenjave…

Smiselno bi bilo opraviti tudi hormonski test s slino, saj vam lahko primanjkuje predvsem progesterona, ki je nujno potreben za razvoj zarodka. Za več informacij o testu lahko pokličete v ordinacijo.

Lep pozdrav!

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close