Najdi forum

lep pozdrav vsem!

Pustila sem fanta s katerim sem bila dve leti (on je 29, jaz 25). po dveh letih se ugotovila, da je po telefonu klepetal z drugimi ženskami. to je bilo konstantno. po moje se je tudi dobival, priznal je, da se je samo z eno. večkart vmes mi je zagotovil, da jih ne bo klical, pa se je ista pesem ponavljala naprej. Vedno sem mu odpustila in mu vse verjela. Dokler nisem dveh teh žensk poklicala in so mi povedale, da jim je trdil, da je samski in da z svojo “prijateljico” (to sem bila kao jaz) ni imel resnih namenov. ko sem to ugotovila, sem ga pustila. To je bil najtežji korak v mojem življenju…grozno mi je in najraje bi šla nazaj k njemu.

Moram pa še to povdarit, da sem mu pomagala cel čas, mu stala ob starni, z menoj se je lahko pogovoril o vsem. Nikoli mu nisem nič tajila, on pa čitno ni imel nekih načrtov. pomagala sem mu do službe, da se je pobral in mu pomagala, da je začel spet izpite opravljat(celo učila sem se z njim). Ko mu je bilo najhuje, sem mu pomagala in potrpela marsikaj.
SI ZAMISLITE CELO ZASNUBIL ME JE….Ta človek je samo hudoben in poleg vsega tega še vedno nesrečen.

zlorabil je moje zaupanje, čeprav sem cel čas dvomila v njega. Nisem mu zaupala, kot da sem slutila, da ni iskren. vedno je trdil, da sem jaz tista, ki ne zna nekomu zaupati. Na koncu mi je vcepil v glavo, da je resnično problem v meni in da sem za vse kriva samo in izključno jaz.

Moje vprašanje pa je: Ali sem naredila prav? a danes moški ne cenijo poštenih žensk?

Moj odgovor:

naredila si prav!

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Tvojo poštenost je samo izkoristil….pa ti obljubljal marsikaj. Dobro si naredila, samo nikar nazaj k njemu!

prav si naredila , če ti je zdaj žal boš čez čas vesela. Punca bravoooo……

Naredila si prav. Pa naredi si uslugo: ne glede na njegove obljube ga _nikoli več_ ne vzemi nazaj. On te ni vreden, ti pa zaslužiš boljšega. In če mu že zdaj nisi zaupala, kakšen smisel bi imelo vse skupaj?

Moški danes še cenijo (cenimo) poštene ženske, toda ponavadi nabašemo na nepoštene, tako kot ve na takšne hudobneže. Če pa že najdemo pošteno, je pa že vezana… Začaran krog.

Hvala za vzpodbudne besede!

še sedaj me kliče in smsa, se opravičuje, da bo od sedaj naprej vse drugače. Ne verjamem mu, ker je za moje pojme bolnik in se nikoli ne bo spremenil. Sedaj se vsem prikazuje kot žrtev in mučenik. Priznal mi je, da je tudi pri prejšni isto počel, tako da je z njim res nekaj narobe. Ne jezim se nanj, smili se mi. zame je slabič, ker si je na tak način dvigoval samozavest.

Bojim pa se, da ne bom nikoli več imela zaupanja v moško populacijo, ker sem predober človek in v vseh najdem samo dobro. Ta tip je izkoristil mojo naivnost in poštenje. Takšna sem, življenje pa me že oblikuje in podarja lekcije za celo življenje.

Še vedno mi je zelo hudo in čas bo zacelil tudi to rano.

Lep pozdrav vsem.

Čestitam za pogumno odločitev – morda je bila najboljša v tvojem življenju! Daj si čas in izberi si moškega, ki mu lahko zaupaš!

Tvoja intuicija, da nekaj ni prav, se je izkazala za pravilno. Ne pusti, da ti ta človek vsadi dvom v tvoje občutke. Prav imaš tudi, da mu ne verjameš, da bo drugače, če greš nazaj. On sam mora rešit ta problem. Morda ga bo, morda ne, samo z obljubami to ne bo šlo. To je dolg proces in ta trenutek še vedno ne zna drugače in mislim, da nisi pripravljena spet vlagat svoje energije vanj. Tudi jaz imam podobno izkušnjo. Sedaj sem z drugim, ki me ceni in nama je lepo. Bivši pa po govoricah še vedno dela isto z sedanjo punco, pa čeprav mi je tako zatrjeval, kako se je spremenil. Motivacija za spremembo, ki temelji na želji po vrnitvi k tebi, bi hitro zbledela. To ni tista prava sprememba, ko se odločiš za drugačno ravnanje zaradi samega sebe, ne zaradi drugih motivov. V bodoče bodi sicer previdna, samo vseeno zaupaj v moške. Niso vsi isti.

Pozdravljena!

Zelo sem vesela zate,ker si zbrala toliko poguma po tako kratkem

casu(2 leti).
Nekateri smo rabili celih 10 let…
S tem verjemi ti raste samozavest,ljubezen do sebe,posebno pa
SAMOSPOSTOVANJE!
Samo ne naredi napake in sedaj obupno ne isci druge rame …
Postavi se najprej na noge,vse skupaj se enkrat “predihaj”nato pa
pospravi PRETEKLOST!
Sele nato bos pripravljena na novo vezo.
Zelim ti veliko energije in vse lepo.

Pozdrave NADIN

Naj ti ne bo žal, kar si dobrega storila zanj! Tega si ne očitaj! Dobrih del ni za obžalovati. Ne očitaj pa si tudi tega, da si ga zapustila! Če si delala dobro, imaš vsaj zagotovilo, da nisi kriva za njegovo početje.
Prava spreobrnitev partnerja niso obljube. Spreobrnitev je sprememba značaja, ne pa besede. Če se ni spremenil njegov značaj, in če se želi poboljšati samo zato, da bi te dobil nazaj, ne pa zato, ker se zaveda, da je ravnal narobe, nimata nobene prihodnosti. Če se počuti žrtev, potem se zagotovo ne zaveda svojih napak. Dokler pa se jih resnično ne zaveda in jih prizna, bo z njimi tudi nadaljeval. Žal! S svojimi napakami ni škodoval samo tebi, ampak tudi sebi. Jaz menim, da nepošteni nastradajo še bolj. Če ne prej, pa kdaj kasneje. Draga KaRa, ne zatri dobrega v sebi, ampak neguj to še naprej in ostani sonček!
LP in korajžno naprej!

Ne vem ali so te čustva res tolk zaslepila, tvoj dragi v tebi išče mamo.Ali od partnerja pričakuješle, #da te celo zasnubi”, ali iskreno ljubezen, da te ljubi v vsaki situaciji in je za vaju pripravljen premikat gore?Zgeduj se po normalnih vezah in ne po slabših od vaju; kot npr. sej tepe me pa ne.Vprašaj se kaššen zgled bi bila otrokom, jim privoščiš take starše? Tudi sama sem dala skozi te faze in prišla do spoznanja, da se nekatere odločimo za normalno življenje, lepo, druge pa nikoli ne splezajo iz dreka. Imej se rada in prekini zvezo, uživaj življenje in poskrbi za lepši jutri.

New Report

Close