Posteljnina – najugodneje kje?
Pozdravljene!
Opravljam še zadnje nakupe za otroka in sem sodi tudi posteljnina (za posteljo 140/70), sem pa doživela precejšen šok, ko sem ugotovila, da kompleti (odejica, zaščitna blazina za posteljo, vzglavnik in prevleke) stanejo v Baby Centru 22.000, v Arielu pa tudi ni kaj ceneje.
Zanima me, če se po te stvari (komplet) splača iti v Avstrijo oziroma kje ste ve nabavljale? Zanima me konkretno ime trgovine in lokacija, po možnosti Štajerski konec in bližnja Avstrija. Nenormalno se mi namreč zdi, da je otroška posteljnina 2x dražja od kvalitetne posteljnine za odrasle…
Hvala za informacije in lep (končno spet poletni) pozdrav!
Briar, 35t
Kaj pa industrijska prodajalna Odeje v Škofja Loki…….včasih se dobi kaj z napako (ki je lahko taka, ki jo ne opaziš….ali je malo od ‘šmira’ ali kaj takega…..) ali pa v redni prodaji……………..sem pa še nikje brala od ene prvatnice….ki prodaja tudi BC in podobno…..pa so kompleti pri njej pošteno ceneje………samo spomnt…..se bi moral………………….kje sem brala……..
Briar pozdravljena!
V Lipnici je Gralla in tam xxxLutz drugače je pa večji otroški oddelek v xxxlutzu v Grazu v centru. Jaz posteljnino in jogi rjuhe vse tam kupujem cene prevlek od 16 evrov naprej, jogi rjuhe pa 3.59 v avgustu akcija 2.99 s kupončkom, ki ga dobiš v katalogu, ki je v vsaki njihovi trgovini.Toys tudi ugoden. Če boš šla v Graz imajo nasproti Ikee (če zaviješ v tistem križišču za West center na desno (itak vidiš tgovino na desni)in ne na levo k centru. Mislim, da Carry home ali mobel, nekaj takega, pa se ne morem čisto spomniti. V glavnem tam je tudi otroški oddelek, sicer majhen ampak za pogledati je.
Me pa veseli, da si že v 35t. Je čas hitro minil ne? Lep pozdrav! Jenny
Briar, tudi mene je glava bolela glede cen posteljnine… potem pa smo poskusili še zadnjo varianto – mama je šla slučajno na Madžarsko, in mi je kupila čudovito posteljnino z baldahinom, zaščitno obrobo, odejico, manjšo odejico za v voziček, pouštrček, rjuho – za 11.000 SIT! Pa niti slučajno ni manj kvalitetna ali manj lepa od tistih, ki so tukaj po 30 tisoč. Če imaš možnost, pojdi pogledat v Lenti, ampak ne na tržnico, temveč v otroško trgovino v bližini.
Nina, če hočeš, ti pošljem slikico od posteljice, ampak takrat sem samo sprobala vse skupaj sestavit, niti rjuhe še ni gor. Se pa vidi, kakšna je posteljnina.
Naslov štacune: AMALDA (kismama es bababolt), KELEMEN ANDREA, 8960 Lenti, Kossuth L. ut 4/a, telefon 06-92/353-062. Odprto: pon-pet 8-17, sobota: 8-12.
Je blizu tržnice, ja. Ampak sama pa nisem bila tam, tako da ti kaj več ne morem povedat.
Pa dober nakup ti želim, kjerkoli že!
Lp, Nataša.