Najdi forum

posteljina

pozdravljene

malo v vednost vam sporočam,da sem danes v hipermarket Merkaqtor našla več lušnih kompletov posteljine za naše malčke .
Proizvajalec je Katja in Alen.
Cena kar se mi zdi pa zelo ugodna jepa 2700.00, vsebuje preobleko za kovterček in povšterček.

Upam da sem kateri pomagala

lp,NINa

Nina hvala za to informacijo…. mene pa samo zanimajo mere. A je za tamalo postlco al za mladinsko??

LP in hvala

<http://sandrcap.moj-album.com/>

Samo za informacijo – ko sem kupovala prvo posteljnino za mojega malega, sem dobila čudovit komplet (vključno z baldahinom in zaščitno obrobo) za okrog 10 tisoč – na Madžarskem. Nič manj kvalitetno ali manj lepo od drage posteljnine, ki se kupi pri nas (za 30 tisoč).

posteljina je za male bebice-NI MLADINSKA,JE ZA DOJENČKE

Naty to o madžerski ti verjamem sam jaz žal ne morem tje gor-prvičimam dvojčka v bušiju zelo pogosto v objemu školjke,in pa rizično nosečnost,nasplošno se slabo počutim in glede na to da je zame 4 ure vožnje do gor-do lentija jaz te opcije ne morem izkoristiti,sem pa kupila v trgovini na kile,bombaž,kjer sem dala 10000,00za 2 kompleta za kovterček,povšterček,in pa še obloga za glavico ali nogice

nina07, tako si se pa še najboljše znašla. In tudi prihranila, glede na to, da kupuješ vse za dva lumpija!!

naty verjemi res ni enostavno za dva lumpija kupovati in glede na to da potem ne bomo imeliveč otrok je smiselno gledat na ceno in ne kupovati najdražje reči pa tudi kvaliteta ne rabi bit super-neke firme,ker je to iz mojega vidika nesmiselno.Sploh pa glede na to d asem jaz od mojga 6 letnega sina vse dala kolegicam-med drugim tudi (firme) sem pa jaz sedaj tista ki je ostala praznih rok,ker kao one bojo kao še imele otroke-nobena še ni noseča-in mi zato ne morejo nič posoditi,ker otroci to uničijo še posebej dojenčki in tako sem prisiljena prav vse reči vsako drobtinico kupiti.

Sem tudi že pisala na MON na Materialno pomoč ,pa je tema tako da je vse vprašanje časa kaj in kako se bomo znašli,saj je mož bil 1 leto v bolniški(padel s strehe ,nič nezgodno zavarovan,da bi dobil odškodnino,jaz pa sem v bolniški od okrobra tako da prihrankov ni.

saj vem da sem zamorila ampak nekomu sem morala potožiti.

lp,nina

Jaz sem pa lani kupila v Arielu (Katja in Alen) zelo cart komplet za slabih 11.000 SIT; baldahin, široka obroba za okoli posteljice, prevleka za kovterček in povšterček. Meni je bilo ugodno, ko pa vas berem sedaj, pa še bolj 🙂

Nina, jaz sem povprašala še nekje drugje – rada bi ti pomagala in upam, da se bo kaj našlo. Pošlji mi privat sporočilo, ker nimaš vpisanega e-maila, zanima me, iz katerega konca si doma.

nATY SEM TI PISALA NA PRIVAT

‘Sploh pa glede na to d asem jaz od mojga 6 letnega sina vse dala kolegicam-med drugim tudi (firme) sem pa jaz sedaj tista ki je ostala praznih rok,ker kao one bojo kao še imele otroke-nobena še ni noseča-in mi zato ne morejo nič posoditi,ker otroci to uničijo še posebej dojenčki in tako sem prisiljena prav vse reči vsako drobtinico kupiti.’

OK, tole je pa prav grdo. Ne razumem ljudi, ki si mirno vse izposodijo od drugih, ko pride čas, da bi lahko vrnili uslugo, imajo pa milijon izgovorov. Fuj pa take kolegice. Zakaj ti pa ne morejo vsaj tvojih stvari vrnit?

točno tako kot pišeš in verjela ali ne vse kar mi bo ostalo od dvojčkov bom ali prodala ali podarila raje neznanim ljudem kakor pa katerikoli od teh kolegic ,ki to itak več niso namreč koker jaz znam razmišljat,so bile itak samo tisti čas ko so kaj rabile od mene.

In četudi grdo rečeno niti slučajno nobena ni moja kolegica ker tovrstnih res ne potrebujem.

nina07, ne obremenjuj se z njimi. Vsakemu se življenje slej ko prej obrne tako, kot si zasluži. Tebi se bo gotovo tudi na boljše. Smo pa zato drugi tukaj, da ti bomo priskočili na pomoč. Sem ti pisala na mail.

New Report

Close