POSTELJICE V IKEI
Jaz sem tudi že gledala njihove posteljice in imam namen iti v soboto v Ikeo, morda celo kupit. Zanima pa me, če sta jo kupila, kakšen jogi bosta dala notri? Ali sta tudi jogi zraven kupila?
Posteljica ima namreč mere (menda) 60×117, večina jogijev, ki sem jih videla pri nas, ima pa mere 60×120.
Pa še to me zanima, če je lahko brez ene stranice.
Lep pozdrav,
Pu
1. KJE JE IKEINO PREDSTAVNIŠTVO V LJUBLJANI:
Od Fordovega avto centra se pelješ proti BTC-ju. Nadaljuješ mimo bencinskega servisa na levi strani (vzporedno v ozadju so Plečnikove Žale) do prve avtobusne postaje, ki je nekaj metrov po semaforiziranem križišču. Na stavbi je velik plakat v Ikeini modri in rumeni barvi, z delovnim časom Graške trgovine. Vhod v nj. prostore je tik OB postajališču, skozi širok betonski vhod.
2. NAKUP V IKEI:
Jogi stane v Ikei cca. 40 evrov. Mer ne poznam, mislim pa da jih dobiš tudi v katalogu. Posteljica je nastavljiva v višini (2 x). Stranica? Zdi se mi, da ni snemljiva.
Kupovala še nisva, ker imamo kar nekaj časa. Smo 14 6/7. 😉
Samo toliko o teh posteljicah: GROZA… Prejšnji teden sem bila v Gradzu prav z namenom, da kupimo posteljico + jogi in kar zdraven paše. Zdi se mi ful nekvalitetna in šibka. Tako, da je nisem kupila saj kako pravijo nismo toliko bogati, da bi poceni kupovali. Sicer pa, ko jo boš v živo videla, se ti sploh ne zdela poceni.
Prav tako velja za jogi. Premehak…
Ikea mi je zelo pri srcu vendar tole me je zelo razočarala. Itak pa pravijo 100 ljudi 100 čudi….
Priporočam pa, da si zadeve ogledate na njihovi spletnoi strani saj so prodajni artikli bolj nazorno prikazano kot v katalogu.
Lp
Ker sem bila ravno tam, sem si ogledala vse posteljice, ki jih imajo.
Tudi tiste, ki so najdražje, mi niso bile všeč. Pa sem si zaželela čisto enostavno posteljico (mislim, da model Sniglar) vendar kvaliteta ne ustreza ceni. Zdi se mi pomebno, da je ok saj bo otroček spal v njej par let.. Pri nas dobiš za 25.000-30000 sit že zelo solidno posteljco pa če zračunaš daš za pot v Gradz 10.000 sit (odvisno od kod si)…
Ker imam rok čez 2 tedna sem odločila, da se ne bom obremenjevala s posteljico (imam zibko). Bom jo šla pa definitivno v Zagreb iskat.
Pa srečno pri nakupu posteljic…