Najdi forum

Hojla!
Zanima me vaše mnenje glede postelnjih kriz.
V zadnjem letu se mi je zgodilo da sem parkrat omagal med seksom.Kar nekje vmes med predigro.Moram še omeniti da se poznava 14 let in nama med seksom ni bilo nikoli dolgčas,vedno odkrivava kaj novega.
Mene pa zanima kako ta problem rešujeta oba,ker pri nama je tako da je ona skrajno užaljena kar jaz tudi zastopim in se pogovarjam o tem z njo,vendar me pa nikoli ne vpraša kako se počutim jaz ob takih padcih. Me zanima kako ostale odreagirate,ali kakšne izkušnje imajo moški s pomočjo žensk.Tako se počasi odaljujeva,saj je seks v zakonu pomemben ker nama zakon temelji na postelji.
Hvala!

Mogoče bi se morala o tem pogovarjati, prej . Pred sexom in kar tako naključno. Mogoče bi moral zaeti z debato, draga veš meni je zelo hudo, ko je to in to. Mogoče pa ji moraš dati vedeti, da ti je hudo, da ne veš razloga, da imaš problem, kajti za reševanje v partnerstvu, naj bi bila ponavadi oba.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Jedro problema je ravno v tem, da vajin zakon temelji na seksu. Ker- če bi temeljil na ljubezni, spoštovanju, odkritosti, naklonjenosti, občutku pripadnosti, nam sploh ne bi pisal , saj:
1. problemov v postelji sploh ne bi imel
2. če bi jih že imel, bi jih vidva skupaj rešila z odkritim pogovorom in razumevanjem problema, ne pa, da je ona užaljena (??!!)

Povej ji, da je najbolj seksi punči na svetu in da še vedno ne moreš verjet, da se vsako jutro zbudi ob tebi. Da se počutiš grozno, ko se ti to dogaja, ampak da naj ne pozabi da jo imaš rad. Potem ji enkrat pošlji rožice v službo, doma raztresi cvetove od vrtnic in na veliko napiši, da jo imaš rad.

Sam pri sebi pa poskusi najti razlog zakaj se to dogaja. SI preveč utrujen, si kaj bolan, imaš preveč psihičnih pritiskov v službi, kje tiči težava.

Dekleta smo zelo občutiljiva, samo mislim, da hitro pozabljamo in odpuščamo sploh pri ljudeh, ki jih imamo rade. Smo pa samo ljudje in zato smo užaljene, če imamo občutek, da je tista strast zbledela, da nas nič več ne gledate kot boginje, pa čeprav je minilo že 14 let :))))))))

LP

Mojca

New Report

Close