Najdi forum

POSTALA SEM TETKA

Danes ob 7.30 je privekal na svet moj nečak Matic, velik 52 cm, težak 3230 g. Kako lepo je biti poleg pri porodu..občutka se ne da opisati..

Draga “moja” Ajšika, ta droben Pavčkov kristalček se je na forumu že večkrat lesketal, ampak nikoli prav posebej za tetico malega Matica. Danes se lesketa samo za vas:

ROJSTVO

Stopite narahlo kakor v copatih
naravnost pri glavnih vratih
v ta lepi dan, kot bi šli v pesem.

Svet naokrog je vabljiv in vonljiv,
čudno resen in nemalo slovesen:
NEKDO SE JE PRAVKAR RODIL.
In to je najlepša pesem.

Stopite narahlo in pustite k nebesom odprta vrata.
Naj skoznje lije botrinja bogata –
novorojenčeva pesem.

(Tone Pavček)

Od vsega srca ti čestitam za tako laskav naslov kot je teta in zapiši si v srce, da si zagotovo nekaj posebnega, da si imela priložnost med prvimi pozdraviti to malo dišeče bitjece, ko je ugledalo luč sveta. In res je botrinja bogata – novorojenčeva pesem in ti draga Ajšika si jo slišala med prvimi.

Medvedek Pu

Čestitke malemu korenjaku in pogumni teti, pa seveda v prvi vrsti mamici;)

lp

Ajša, vse najboljše ob rojstvu tvojega nečaka! In da si bila poleg pri porodu… ah to ti pa kar zavidam. Moja sestra namreč nima več namena roditi, škoda.

Prijazen pozdrav! Karmen Mlinar, svetovalka za dojenje pri La Leche League International <http://www.dojenje.net>

Čestitam tudi jaz, prav tako teta zdaj že skoraj osemmesečnega Matica 🙂
Vse lepo tvojemu nečaku Maticu in njegovi mamici seveda!

Vladka

Čestitke, čestitke !!!

Tudi jaz sem imela sestro za rezervo, če mož ne bi mogel k porodu. In tudi jaz ”upam”, da bo njen izbranec bolj prestrašene sorte, da bom lahko poleg, ko bo čas :)).

Lp, tanja

Tudi moja sestra je bila rezervist, pa je bila kar jezna, da se je možek zagrebel za biti pri porodu.
T.

Najlepša hvala, ker delite srečo z mano..
Medvedek Pu, najlepši kristalček je otrok..

ČESTITAM DRAGA TETKA, zelo lepo, da si bila prisotna ob porodu.
Seveda čestitki tudi mamici in ostalim.

Lep pozdrav ********************************************** Če želite, da bi bili vaši otroci bistri jim pripovedujte pravljice. Če želite, da bi bili še bistrejši, jim pripovedujte še več pravljic. Albert Einstein

Čestitam, tudi jaz sem se zelo razveselila mojega prvega in do sedaj edinega nečaka. Boš videla kako lepo bo ko bo odraščal, vsakič ko ga boš videla bo kaj novega.

Želim, da bi bil zdrav, ljubezni mu gotovo ne bo manjkalo.

New Report

Close