Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Post in klistiranje

Post in klistiranje

Pozdravljeni!
Prvič se pripravljam na izvedbo posta in zato sem se odločila za enotedenski post ob sadnih in zelenjavnih sokovih. Me pa zanima, ker sem v nekateri literaturi zasledila, da je klistiranje med postom nujno in to celo večkrat na dan, drugod pa piše, da klistiranje ni nujno potrebno in da lahko za vzpodbuditev črevesja popijemo vsak dan kozarec zeljnice, sirotke ali pa dodamo sveže iztisnjenemu soku žličko lanenih semen. Ker sem od takšnih in drugačnih informacij že čisto zmedena me zanima vaše mnenje, da ne bom naredila s postom večje škode kot koristi.
Hvala za odgovor.

Da se med postom ni potrebno klistirati, ponavadi oznanjajo tisti, ki se še nikoli niso postili oziroma se bojijo klistiranja, ali mislijo, da se bo njihova knjiga slabše prodajala, če bodo omenili klistir.

Pri postu je klistiranje OBVEZNO!!! Še bolj pomembno je, da si na začetku posta očistimo črevesje z Glauberjevo soljo (spijemo) in da po postu nekaj dni postopno uvajamo hrano.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close