Najdi forum

pospravljanje kleti

Iščem moškega za pospravljanje, čiščenje.. skratka urejanje kleti.
Neke stvari bo treba spraviti v smeti, narediti police. Del kleti je še po tleh zemlja, kurilnica je v ploščicah. Na del z zemljo bo treba položiti kake betonske plošče, prebeliti stene..
Najbolj primeren bi bil kak mlajši upokojenec, tak ki zna marsikaj narediti sam. Dogovorili bi se za zgodnjo pomlad, ko ne bi bilo več tako mrzlo.
Sem iz MB.

Ko sem to prebrala sem se spomnila na mojega (brezposelnega) strica (star je 40), ki je iz okolice Juršincev in ki vse dela sam. Sicer nima službe, vendar opravlja ravno taka dela, kot ste opisali. Vikend hiško je spremenil v bivalno hišo, sam je naredil fasado, vetrolov,….skratka, vse sam naredi in je zelo estetsko. Drugače pa tudi restavrira starine. Ima velik smisel za urejanje domov in okolice. Če vas zanima, vam lahko dam njegovo telefonsko številko, ker nima interneta ali pa vi pustite svojo.

Lep pozdrav,
Ana

Zdravo!
Seveda me zanima. Samo se bojim, da bo to bolj čiščenje, pospravljanje, urejanje, kot pa estetska dela. V kleti ne ker nekaj razne šare (steklenice, kozarci za vlaganje….), ki jih je treba spraviti ven in pošteno počistiti. Sicer pa je majhna klet in bi to šlo kar hitro. Če je gospod zainteresiran, bi bila zelo vesela.
Predvsem zato, da bi lahko naredil vse en sam, tudi police in tla.

Prosim za številko.

Zmotila sem se pri starosti, pomlajšala sem ga za kakih 8 let – ne vem natančno. Jaz z njim nisem še nič govorila, tako da vam dam številko, vi pa mu vse razložite, seveda pa se sklicujte na nečakinjo Ano. Ime mu je Brane, št. pa je: 02/758 6731.
Upam, da bo zainteresiran, je pa res, da je bil že kar nekajkrat opeharjen (tako je pač z deli na črno) Lep pozdrav!

Kako je zdaj s stricem,ste se dogovorili.
Ce ne Vam lahko pomagam jaz.Sem sposoben naredit kar ste opisali.

Spoštovani Bojan!

Nisem se še dogovorila z nikomer, ker zgleda, da zime še ne bo konec. V naši kleti pa je mrzlo…

Ste tudi vi tak vsestranski stručko, da bi nam lahko uredili klet?
Imate e-mail, da se dogovorila podrobnosti?

LP

Prosim,če me pokličete,sem zainteresiran.031358090

New Report

Close