Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina posoda za shranjevanje briketov

posoda za shranjevanje briketov

zanima me, ce kdo ve, kje bi lahko dobila posodo za shranjevanje briketov (10 ali 15 kg). taksne posode dajo vcasih v akcijo in jih dobis z nakupom eukanube ali proplana (mi smo na nutro), v prosti prodaji pa jih ni nikjer. ce bi kdo torej vedel, kje bi se taksno posodo dalo dobiti ali ce bi jo kdo, ki jih ima vec, prodal, se priporocam. hvala!

V Galiju na Linhartovi imajo zdaj akcijo Boscha. Zraven 15 kg vreče dobiš hobok, če hočeš. Vprašaj če dobiš tudi za Nutro, če pri njih kupiš.

Jaz imam od nutra posodo in je super, tole od boscha pa sem zadnjic dobila zraven briketov in je zanic. Ne vem ali samo moja, ali vse. Si skoraj prste polomis, da jo odpres. lp

ali ima nutro tudi taksne akcije? do zdaj se na nobeno nisem naletela … druge znamke pa ne mislim kupovat samo zaradi posode, razen ce kdo (posameznik ali trgovina) proda samo posodo.

Jaz imam Boschev hobok ze vec kot eno leto in se mi zdi super. Tanja, na enem delu je taka “zarezica”, mogoce bo lazje, ce probas odpirati tam 😉
m.

------- www.kosovir.si

Vprašaj kar distributerja Nutra. To je Aler d.o.o., ki ima sedež v BTC-ju, v hali A zgoraj. Sigurno ti bodo šli na roko….

Pojdi v Alerja, sama sem jih dobila vedno, ko sem želela. Pa še zelo dobro tesnijo.

Maja, saj sem poskusila odpreti tam kjer je zareza! :)))) Mogoce je samo moj defekten! :)))

no, potem imas pa ocitno res defekten skaf :-))))))
m.

------- www.kosovir.si

a za hill’s a tut to obstaja?

Ja, od Hillsa tudi obstajajo posode za brikete. Ampak sem jaz z njo zelo nezadovoljna, ker se sploh ne zapre neprodušno. Menda so še vedno najboljše od Eucanube.

New Report

Close