Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Poslovna priložnost za s.p. ali drugače brez vložka

Poslovna priložnost za s.p. ali drugače brez vložka

Moje podjetje je uvoznik prehranskih dopolnil, krem, gelov in še nekaterih drugih produktov. V kolikor bi radi v svojem prostoru ( specializirana trgovina , lepotni salon, frizerski salon, fitnes ali welnes center, ordinacija, … skratka vsem zainteresiranim ) svojim strankam ponudili kakšen dodaten produkt in s tem dvignili nivo vaše ponudbe in v končni fazi povečali tudi svoj zaslužek, potem se obrnite name.

V posel lahko krenete brez nepotrebnih stroškov za vas. Na voljo imam 2 različna tipa stojal, ki jih postavim pri vas in jih napolnim z izdelki, ki bi jih predhodno dogovorili.

Podpiše se konsignacijska pogodba na podlagi katere mi plačate samo za izdelke, ki ste jih uspešno prodali ( % vaše provizije se dogovori ) ostali izdelki se lahko 100% vrnejo.

V kolikor imate kakšno vprašanje oziroma drugačno idejo ali predlog, me lahko kontaktirate na 041 720 477.

V kolikor nimate registriranega s.p. in bi radi določene izdelke preprodajali in tudi nekaj zaslužili se tudi lahko dogovorimo o kakšni možnosti sodelovanja ( partnerski program in izplačilo provizije ).

Pozdravljeni, prebrala sem vašo objavo. Trenutno sem za 30ur na teden zaposlena v trgovini in iščem dodatno delo da bom lažje shajala čez mesec. Zanima me ali bi mogoče potrebovali pomoč pri pospešeni prodaji teh izdelkov? 4 leta sem bila zaposlena v klicnem studiu, kje sem skrbela za trženje in prodajo CBD izdelkov in drugih prehrambenih dopolnil. Ker imam trenutno v tej službi zelo nestabilni urnik (včasih se mi dnevno spremeni) bi bilo občasno delo od doma idealno. Sicer s.p.-ja nimam, bi se dalo mogoče preko avtorske oz podjemne pogodbe uredit če bi vas seveda pomoč za prodajo zanimala. Lp

New Report

Close