Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Posledice zdravljenja

Posledice zdravljenja

Lep pozdrav

Star bom 18 let in sem pred 3 leti prebolev Hodgkinov linfom. Ker bi se v prihodnjem letu letu rad upisal v policisko šolo v tacnu, bom rabil nekakšno zdravniško spričevalo.Ker je biti policist moja velika želja me zanima če bom to potrdilo lahko dobil???
HVALA

Dragi kr_en!

Svetujem ti, da se o tem, če si v dvomih, najprej pogovorita s tvojim osebnim zdravnikom, ki te najbolje pozna (potek tvoje bolezni, stadij bolezni, zlasti pa potek zdravljenja in okrevanja in sedanje zdravstveno stanje, ocena tveganja, da se bolezen ponovi). Po podatkih, ki so objavljeni na spletni strani akademije, zdravniškega spričevala kandidati ne potrebujete, pač pa morate pred tem opraviti psihifizično testiranje (podrobnosti so navedene). Le tisti, ki opravijo predpisano testiranje kot je določeno, so vabljeni na zdravniški pregled, ki ga organizira policija.

http://www.policija.si/si/organiziranost/pa/policist.html
(za podrobnosti o psihofizičnem testiranju in zdravniškem pregledu je potrebno klikniti na povezavo na strani)

Odločitev, ali boš sprejet, ni lahka in ti je žal ne morem napovedati. Svetujem pa ti, da razmisliš tudi o možnosti, da ne boš sprejet in o drugih poklicih, kjer si lahko ustvariš svojo kariero in te zanimajo.

Lepo te pozdravljam!

Irena

New Report

Close