Najdi forum

Posledice podhranjenosti!?

Lepo pozdravljeni,

v daljsem obdobju sem izgubil kar veliko kg in tako svoj BMI spravil na 16.5, kaj se mi je zgodilo sem se zavedel sele, ko je bilo prepoizno. Bil sem popolnoma brez energije,ipd… Nato mi je pocasi (1 leto) uspelo spravit BMI na 18.5. Ampak kljub temu, da bi naj ta cifra zadoscala za normalno prehranjenost imam se zmeraj velike tezave in me zanima ali bodo te scasoma izginile (ko bom se nekaj kg pridobil), ali pa naj grem raje k zdravniku?
Tezave pa so: velikokrat bi lahko kar sede zaspal, velikokrat me boli glava, zelo sem zejen, zelo pogosto odvajam vodo (kar naprej me tisci na WC), kar pa mi je se najhuje pa je, da me strasno bolijo noge (meca) in kar naprej imam ledene (zelo mi ugaja, ce pocepnem, sicer pa me noge manj bolijo ko nekaj casa hodim (kot, da mi kri ne krozi…???). Ob vsem tem mi vsaka ranica celi celo vecnost in se potem ostane vidno znamenje (po vec mesecih).

Za odgovor se vam ze vnaprej zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.

Vsem, ki pa “hujsajo” ipd. pa svetujem naj bodo zelo previdni, da si ne nakopljejo tezav, ki sem si jih nakopal jaz.

Pozdravljen,
BMI 18.5 se vedno ne pomeni normalne prehranjenosti, se posebej za fanta. Vse te tezave, tudi upocasnjena cirkulacija, so lahko posledice tega. Ostanite telesno aktivni in storite cimvec v smeri normalnega prehranjevanja se naprej. In seveda cestitke za ze dosezen uspeh,

Marija Anderluh

New Report

Close