Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Posledice možganske kapi

Posledice možganske kapi

Pozdravljeni,

obrnila sem se še na Vas. Iščem nasvet, kje bi mi lahko kdo pomagal, če sploh lahko, pri zdravljenju posledic lažje možganske kapi. Stara sem 27 let in ko sem bila stara 9 let me je doletela lažja možganska kap. Posledica je zelo tresoča leva roka. Z leti se pa problem stopnjuje, vem da je bila roka včasih bolj obvladljiva, manj se je tresla, sedaj pa je problem kar izrazit sploh pri natančnih in finih opravilih, in bojim se da bo to z leti še hujše. Zanima me, če bi mi lahko dali kakšen nasvet kaj bi mi lahko pomagalo, na koga naj se obrnem, če obstaja kakšno naravno zdravilo, terapija,saj bi si res želela, da bi mi roka vsaj malce boljše funkcionirala, problemi se mi pojavljajo res pri vsakdanjih opravilih, sprobala bi karkoli, samo da bi dosegla želene rezultate. Bila sem pri številnih nevrologih, pa mi vsi rečejo, da je tako kot je, naj se sprijaznim, tudi na delovno terapijo sem hodila, pa brez uspeha. Nekaj sem brala tudi o zdravilu iz kurkume, če slučajno kaj veste o tem?

Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Pozdravljeni,
odkrito povedano, ne vem, koliko se vam da pomagati s homeopatijo. Lahko, da je motnja precej organske narave in zato s homeopatijo neobvladljiva, lahko je tudi bolj funkcionalne in bi se dalo kaj narediti. Najbolje je enostavno poskusiti. V najslabšem primeru boste izgubili nekaj časa in denarja.
Pametnih splošnih nasvetov nimam, najbolje je obiskati zdravnika homeopata, ki vas bo podrobno izprašal po simptomih in predpisal individualno določeno zdravilo.
Kar pa lahko sami naredite prej, je, da 1 teden jemljete homeopatsko arniko v potenci C200 (prodajajo tudi pri nas v lekarnah, ki izdajajo homeopatska zdravila), dvakrat dnevno 2 kroglici. Lahko bo že samo ta reč popravila težave. Arniko lahko namreč pavšalno predpišemo pri možganski kapi oz. posledicah le-te. Če pa ne bo nobenega učinka, se oglasite še pri homeopatu.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close