Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Posledice cepljenja

Posledice cepljenja

Pozdravljeni!

Zanima me, če lahko z BICOM terapijo odpravite tudi negativne posledice, ki jih je pustilo cepljenje. Namreč – že po cepljenju proti davici – tetanusu in otr. paralizi pri 2 letih sem dobila encefalitis in komaj preživela. Po prebiranju literature bi bila lahko tudi moja okvara sluha posledica tega.

Kmalu po cepljenju z rdečkami (ne vem, če ima to povezavo s em, a zadnje čase sem veliko tudi o tem prebrala), sem zbolela za hudim kroničnim revmatoidnim artritisom.

Zdravniki seveda vsakršno povezavo zanikajo. Zanima me, ali obstaja kakšen način, da popravim škodo, ki mi jo je pustilo cepljenje. Ko sem bila majhna se namreč o morebitnih poslediah cepljenja sploh ni govorilo in tudi encefalitis uradno naj ne bi bil posledica le-tega, vendar … vse se časovno sklada.

Najlepša hvala za vaš odgovor.

M.

Ja, del poškodb zaradi cepljenja lahko „popravimo“ z BRT. Iz telesa pa moramo tudi spraviti strupe, zato je poleg BRT potrebno razstrupljati. Poiščite si izkušenega terapevta za BRT in se pripravite na to, da bo terapija trajala nekaj mesecev.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close