Posledica dvigovanja roke?
Pozdravljeni,
nekje 14 dni nazaj sem imela neko poškodbo na levi dojki spodaj in od takrat naprej sem predel vsak dan mazala, hkrati pa tudi vsak dan večkrat dvigovala levo roko tako, da sem lahko videla kje mazati in kako se celi.
Par dni nazaj pa me je začelo špikati v levi rami, tudi del okrog pazduhe in še malo na hrbtu je bil občutljiv. Ravno tako se je pojavilo rahlo špikanje pod levo dojko tam, kjer že čutim kost. Z dvigovanjem rok večkrat dnevno sem prenehala takoj, ko mi je kapnilo, da sem morda to povzročila sama in bolečine, če jim lahko tako rečem so vsaj v roki v parih dneh izzvenele.
Drugače pa je z bolečino pod dojko. Ob ponovnem špikanju, ki se pojavi nekajkrat na dan sem pretipala kje boli in ob dotiku je bil predel boleč in občutljiv tudi na dotik. Ko špikanje npr. po nekaj sekundah mine tudi z roko ne tipam nič. Od tega tipanja nekaj dni nazaj deluje predel kar malo bolj razbolen. Ne gre za prav bolečino, bolj za neprijeten občutek. Ali menite, da bi tudi to lahko bilo od tega (dvigovanja roke) in v kolikšnem času ponavadi to mine?
Skrbi me, da ne bi šlo kaj za povsem tretjega in da ne bi preveč odlašala z odhodom k zdravniku.
Najlepša hvala za vaš čas in odgovor.
Pozdravljeni,
priporočam, da počakate še en teden. Bolečine, ki so posledica udarnine in/ali natega mehkotkovnih struktur se običajno umirijo v treh tednih. Če se ne bodo, priporočam obisk zdravnika.