Najdi forum

Poskus samomora in zdravniški pregled

Pozdravljeni!

Priblizno tri leta nazaj sem zaradi vseh nabranih problemov poskusila storiti samomor (rezanje zil na zapestju, kjer se mi pozna brazgotina). Po tem dejanju sem vedela, da to ni prav ampak vseeno, kar je bilo, je bilo. Sicer sem v zvezi s tem ter tudi drugih problemov poiskala pomoc (psihoterapijo), ki jo sedaj obiskujem ze vec kot pol leta in mi resnicno pomaga.
Sedaj pa sem izvedela, da bomo najbrz imeli v sluzbi v kratkem zdravniski pregled pa me zanima, ce lahko zaradi tega izgubim sluzbo?
Seveda je ne bi rada izgubila, poleg tega sem se spoprijela s problemom in si pomagam ter delam na sebi. Ne vem pa kako bo slo vse skupaj cez, ko bo zdravnica videla brazgotino na zapestju.
Sicer sem ze pomislila, da bi se zlagala, da sem se porezala po nesreci (npr. na morju na kaki ostri skali ali pa da sem se porezala na razbitem steklu (okna ali vrat)) pa ne bi rada lagala. Poleg tega pa si mislim, da ne glede na to kaj bom rekla, mi zdravnica ne bo verjela.

Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Lepo pozdravljeni,

na zdravniškem pregledu za službo ne bi smelo biti težav. Če/ko bo beseda nanesla na vaše brazgotine, pa povejte po resnici.
Veseli me, da delate na sebi in da napredujete. Vsak trud in vložena energija se obrestujeta.

New Report

Close