POŠKODOVANA ROKA
V službi si sem poškodoval desno roko pri padcu in sem udaril ob trd predmet, roka je ob tem močno otekla, bil sem na slikanju vendar ni vidnih znakov poškodbe skeleta.,to je ocena iz nm -bolnišnice, pol sem pa šel še na polikniko, tam mi je pa zdravnik rekel če se mi stanje ne izboljša da bo potrebna diferentna operacija, ki pusti tud posledice, s to operacijo se ne morem strinjati, to poškodbo sem mel že v oktobru2004, vendar zdaj8mesecev po tem mam še skoz bolečine v tej roki in ne pojenjajo celo širijo se proti komolcu, drugač mam desni palec kar debelejši v sklepu od levega in kost gleda malce ven, šel sem k osebnemu zdravniku in ta me je poslal zdaj na ocenitev k zdravstveni organizaciji glede bolniške ker trenutno sto bolečino ne morem delat, vendar se bojim da zdavstvena organizacija me pošlje nazaj na delo , kaj lahko naredim v tem primeru če mam še vedno bolečine v roki, ker zdravnica m je rekla če oni rečejo da moram delat bom šel pač delat, to se mi ne zdi pošteno, če mam jaz težave z roko, upam da vas ne preveč mantarm stako dolgim vprašanjem, se zahvaljujem na odgovoru.
Lep pozdrav!
janez
Premalo poznam vaš pravni sistem, v kakšnem primeru je potrebni iti delati in kakšna so pota pritožbe.
Vsekakor pa mi je jasno, da gre za dovolj resno poškodbo in imam občutek, da se je z diagnozo in zdravljenjem morda predolgo čakalo.
Žalostno je, če vas pošiljajo okoli raznih komisij namesto, da bi se lotili procesa zdravljenja, saj bo le ozdravitev omogočila vaše normalno delo in le tako bo družba profitirala.
Če so vam svetovali operacijsko zdravljenje, so vam morali dati točno diagnozo, saj nihče ne operira kar tako za vsak primer.
Če ne vidite druge možnosti, vas vabim, da z vso dokumentacijo diagnoz in zdravljenja obiščete našo ordinacijo, da vam vsaj povemo za kaj gre, morda pa bomo lahko za vas storili tudi kaj več.
Lep pozdrav,