poškodovana čeljust
Pred parimi leti sem naredil eno hudo traparijo.Star sem bil okoli 17 let,začel sem fitnesirati,vendar se nisem nič pozanimal o načinu treninga,sčasoma po parih mesecih sem začel pravilno trenirati TODA v tistih dveh mesecih začetniškega treniranja sem naredil bedarijo.
Hotel sem ojačati vratne mišice in sem si 15 kilogramski kolut navezal na pol metra dolg trak,drugi konec traku sem ugriznil z zobmi in spuščal glavo gor-dol,naredil sem ene dve serije po 8 ponovitev,kar je bilo dovolj,da mi sedaj tam kjer se čeljust stika z lobanjo(okolica ušes se mi zdi) venomer poka,če odpiram in zapiram spodnjo čeljust,to se čuti,kot kakšno rahlo škrtanje v glavi,drugače ma nič ne boli in jem lahko normalno samo živcira me in tudi prej tega pojava ni bilo,BIL SEM MLAD in zelo neumen in sedaj me to tepe,mi lahko pomagate hvala lp jure
Žal se ortopedi ne ukvarjamo s težavami v predelu čeljustnega sklepa. Svetujem vam, da opravite pregled pri maksilofacialnem kirurgu, ki je pravi naslov za težave kot jih opisujete.