Najdi forum

Po prometni nesreči, ki sem jo imel pred enim letom, imam še vedno težave z išiatskim živcem. Ne čutim dobro nog, včasih me boli – predvsem, če sem dolgo v enem položaju.
Drugo se je lepo zacelilo.
Kako lahko pomaga TKM? Deluje to tudi protibolečinsko? Kaj pa pri obnovi, se da tudi s tem kaj narediti oziroma kaj mi priporočate?

Pozdravljeni,

TKM lahko pomaga pri regeneraciji po poškodbi tako lokalno kot globinsko. Potreben je pregled, da se ugotovi, če so poleg očitnih posledic poškodbe tudi druga neravnovesja, ki regeneracije ne podpirajo. Predvidoma bi bila potrebna terapija akupunktura, ki torej deluje regenerativno in protibolečinsko ter poleg tega harmonizira delovanje telesa kot celote. Glede na razvoj stanja bi poleg akupunkture morda bila potrebna tudi t. i. moksibustija (stimulacija določenih točk s pogrevanjem s posebno zeliščno palčko). Priporočam torej temeljit pregled pri zdravniku akupunkturistu, kjer lahko naredimo natančnejši individualen načrt zdravljenja. Seveda ste vabljeni, da se naročite v našo ordinacijo na Celovški cesti 143 v Ljubljani ali v katero od vam bližjih ordinacij v Mariboru, Kopru ali Celju.

Yao Junhao, dr. kit. med.
Ljubljana

*** Zdravniki tradicionalne kitajske medicine http://www.kitajskamedicina.si/ MB 040 417 463 CE 040 720 189 LJ 040 837 853 KP 040 206 744

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close