poskodba zivca?
Spostovani,
na akupunkturo hodim ze 4,5 mesece. Akupunktura mi pomaga, sedaj pa sem zasledila drug problem. Ko moja zdravnica vstavlja iglice vcasih zacutim bolecino, moja zdravnica vedno na to bolecino pozorno odreagira, vzame ven iglico jo prestavi in me vedno vprasa ce je sedaj bolje ali ce se boli. Na zadnji terapiji sem cutila mocno bolecino/elektriko skozi roko, ko mi je vstavila iglico-mislm da je to tocka PC6 ce se ne motim. Bolecina je izginila po parih sekundah a bolecina v roki ostaja ko se na njo naslonim. Ko se z mocjo naslonim na dlan, ne roko, cutim mocno bolecino ki poteka cez sredino dlani do konca sredinskega prsta. Bojim se da bi bil moj zivec poskodovan. Kot sem zasledila na internetu je to seveda mozno a v zelo redkih primerih. Ste ze kdaj zasledili kaksen tak primer pri svojih pacientih in koliko casa je trajalo da se je stanje normaliziralo.
Hvala za odgovor in lep pozdrav
Spostovani!
PC 6 je tocka, ki je precej obcutljiva. Okrog zapestja se lahko zelo hitro dotaknemo enega od treh glavnih zivcev. V nekaterih primerih je pravzaprav zazelena reakcija elektricnega impulza, povzrocenega z manipulacijo igle.
Verjamem, da je vasa bolecina ze ponehala in da ste povsem brez skrbi. Taksne bolecine lahko trajajo teden, morda dva brez trajnih posledic.
Oglasite se se kaj.
Vse dobro! 🙂
Spostovani,
res je! Neprijetnost in bolecina je skoraj ze povsem prenehala, najprej je kazalo kot da bo samo hujse nato pa je slo kar hitro v pozabo. Nase telo je res en cudez kajne?
Hvala Vam vseeno za odgovor,
vse dobro in lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.