Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem ARTHRON – fizioterapija Poškodba mečne mišice

Poškodba mečne mišice

Spoštovani!

Zanima me Vaše mnenje o moji poškodbi leve mečne mišice,kaj narediti …
Na nogometni tekmi 14dni nazaj me je nasprotni igralec močno brcnil v mečno mišico,bolečina je bila takoj kar velika in sem odšepal z igrišča. Ker sem že velikokrat dobil take udarce in je bilo po 2-3dneh v redu,sem upal da bo tako tudi zdaj.
No,ker bolečina ni ponehovala ampak naraščala (občutek kot da mi bo razneslo mišico),sem se naslednji dan zvečer odpravil na urgenco. Tam so me arogantno odpravili,češ da je bil samo udarec in da bo verjetno v nekaj dneh ok. Seveda,sem jih prepričeval v drugo,predlagali so rentgen,ker pa pač ni bila zlomljena kost,ni ti imelo smisla. Ultrazvoka pa niso opravili. Torej poslali so me domov,pač naj počivam in hladim nogo. Rekli so mi samo naj grem na travmatološko,če čez 4-5dni še ne bo bolje.

Čez 3 dni sem šel do svoje zdravnice,ker sem imel vsega čez glavo,bolečina še vedno velika..pa vendar me tudi ona pošlje domov na počitek in hlajenje. Mine še en teden,še vedno pa hodim kot gestapo iz Alo Alo 🙂 malo šale..
Zdravnica mi le da napotnico da naj grem na ultrazvok. Vendar nikjer ne morem priti na vrsto prej kot v 2 mesecih,razen če si sam na plačam,kar pa si ne morem privoščiti sedaj,še 50 eur za to.
Če pa grem še bolj pozno pa itak ne vem,kaj bi se dalo sploh videti na ultrazvoku,ko se bo stanje že izboljšalo,ker verjetno gre za močno natrgano ali celo strgano mišico. Po bolečini sodeč je mogoče celo na 2 mestih. Na mestu udarca imam celo neko večjo bulo!? Torej na bolniški sem že 15 dni,stanje pa se je samo malo popravilo. še vedno težko hodim,seveda so v službi že počasi nezadovoljni,ker me toliko časa ni. Kaj mislite,da je z nogo,kolikor lahko seveda poveste takole in kaj je najbolje storiti – če se splača delati ultrazvok čez mesec,dva?
Hvala vnaprej in lp
Primož Šteh

Spoštovani,

Samo preverjam, če ste moj odgovor prejeli, saj na forumu ni viden.

Lep pozdrav,
Renata Vauhnik

ARTHRON, Sklepne in športne poškodbe Ljubljana, Celje, Maribor, Nova Gorica 041 654 330, [email protected], http://www.arthron.si

New Report

Close