Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Optika POŠKODBA LEČE

POŠKODBA LEČE

Pozdarvljeni,
prejšnji teden sem dobila poskusne 14 dnevne leče, ki bi morale torej biti v redu vse do ponedeljka. V torek ta teden sem šele uspela priti na uvajanje in vse je bilo ok, tudi v sredo ni bilo večjih težav. Ko sem včeraj poskušala vstaviti lečo v desno oko sploh več nisem vedela katera je prava stran leče – kakor koli sem jo obrnila je imela podobo podstavka namesto skodelice, in tudi kontrolne številke se ne vidijo. Ko sem lečo vsavila (ne glede na katero stran je bila obrnjena) sem imela močno ostro bolečino v očesu stalno se je oko solzilo in leča se je premikala pod zgornjo veko. Takoj sem jo vzela ven, vendar pa me zanima s čim sem lahko lečo tako zelo poškodovala, kako je tio pogosto in ali je lahko še kakšen razlog da je bila bolečina tako ostra?

Hvala

Seveda bi moral leče videti, da bi vam lahko natančno odgovoril. Čudno je tudi, da ne vidite številk oziroma črk (odvisno od tipa leče) na leči (AV ali 1-2-3). Sicer pa se začetnikom hitro zgodi, da lečo poškodujejo oz. tudi utrgajo. Lahko, da je kje narezana, kar potem občutite tako, ko ste navedli.

Lp.

New Report

Close