Poškodba komolca
Pred dvema tednoma sem si pri padcu z smučmi poškodoval komolec bil je otečen in podplut rtg ni pokazal zloma sedaj pa me moti da komolec še vedno ni popolnoma gibljiv(gor- dol) v skrajnih točkah ko se gibljivost omeji je še vedno boleč hodil sem na fizioterapijo vendar se je stanje poslabšalo.Kakšno terapijo mi priporočate za povečanje gibljivosti? Lepo pozdravljeni.
Pozdravljeni!
Star sem 24 let.Pred slabima dvema mesecema sem si poškodoval komolec, pri padcu s kolesom.Dodeljena mi je bila sledeča diagnoza: St.post.OS abrubtionem epicondili medialis humeri dex.(S424).Potreben je bil tudi operatitvni poseg.Najprej sem nosil 4 tedne longeto, nato pa so mi na eni izmed zadnjih kontrol ugotovili da mi en izmed odlomkov dorzalno štrli ad altus in mi na podlagi tega dodelili še 4 tedne mavca.
Zanima me koliko časa po približno trajala moja rehabilitacija ter če me bo omenjena poškodba ovirala tudi v prihodnje, glede na to da se kar veliko ukvarjam s športom. Poleg tega me tudi zanima, če mi glede na poškodbo pripadajo tudi toplice, saj mi večina ljudi trdi da mi pripadajo.
Za vaš odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem ter vas lepo pozdravljam!