Najdi forum

Imam dekle s katero sem zelo srečen in jo imam najraje,mam pa en problem pri katerem potrebujem vašo pomoč,njen bivši fant jo namreč kliče na mobitel in ji grozi da jo bo dobil na samam in da ji misli še kaj hujšega naredit(posilstvo,iznakazit…..ne vem …)pa tudi ni vedno on tistki ki kliče so tudi neke druge osebe predvidevam da njegovi pomagači in ji grozijo,seveda z neznane številke,moje dekle se zaradi tega zelo sekira in se boji hodit sama ponoči ali kakorkoli že,morm pa povedat da ne živi v mestu in da je večina poti po gozdu,tako da napad iz zasede ni izključen,mislim tudi da se ne bi znala branit ker tudi ni močna in tudi ne pozna prijemov,sam sem razmišlaju o prijavi na policijo,sam se mi zdi da je to brez haska,prosim za pomoč,hvala.

Naj si kupi drugo mobi številko, da ji ne bo treba prenašat tega. Vsaj za nekaj časa bo imela mir.
Drugače pa je pri nas tako, da dokler nimaš dokaza oz. dokler ti kdo kaj ne naredi, ni nič.

Kot prvo zamenjaj številko mobitela, kar ti uredijo brez problemov

pozdrav

Ob prijavi na policijo, bi le ta imela podlago za prisluhe, in ob izsleditvi številk, oziroma ljudi, ki grozijo, je to lahko dokaz na sodišču, kajti tudi take grožnje so kaznivo dejanje.

Je pa prvo seveda, menjat številko.

Ne ne menjat mobi številke. Pokliči na Mobitel – oddelek, kjer se ukvarjajo s takimi grožnjami. Nekaj časa bo morala pisati uro in datum neznanih klicev, ti pa bodo potem ugotovili kdo grozi in da GROZI. Ima dokaze in na podlagi tega prijavi podleža.Do tedaj pa naj se izogiba vsem mestom, kjer bi lahko prišlo do česa nevarnega.

Hvala Neli,tudi jaz mislim da ni problem menjat številke,ker ji lahko dam svojo,ona pa meni njeno,ker oni še vedno ve kje stanuje in lahko useen pride do česarkoli,se čisto strinjam da naj beležijo čase klicev,oz.kdo kliče na njen mobitel,sam ne vidim pa smisla da bi tipa prjavu ko že opravi svoje dejanje-ker če na to čakam potem pa raje jaz nemu kaj nardim,kot pa da on moji.

Ampak brez dokazov je vse skupaj brezveze. Naj ti opišem svoj primer. Ko sva z fantom šla narazen me je udaril in jaz sem ga prijavila, povedala sem tudi to, da mi grozi, ampak on je zagovarjal je svoje dejanje z udarcem, zato je dobil materialno kazen. Za grožnje pa je potrebno pridobiti dokaze, bodisi, da si punca nabavi mobilca, ki snema ali da na Mobitelu beležijo vhodne klice. Če se odločiš za slednje jo med tem varuj…..bolj pazi na njo, ker težko je o neki osebi trditi, da ne bo nič storila saj nikoli ne veš česa je zmožen.

aha,sam ena težava je nisem skupaj z njo sva manreč 80km narazen,skupaj sva samo konec tedna,pa ne želim da se ji med mojo odsotnostjo,kaj pripeti,povedala je pa tud svojmu atu,pa je biu tud zato da on ukrepa prvo ga opozori če pa se ponovi,ga bomo pa kr na vozičk spravl,po pa nej z vozičkom posiljuje-za usacga bika se mora najde štrk-velik sreče tudi tebi Meli!

Mislim in srčno upam, da se bo tip naveličal gnjaviti, če je vsaj toliko pri pameti! Vem kaj pomeni ta strah, zato poskušajta to čimprej rešiti, da bosta oba mirna.

Lep dan….

Mislim, da bi bilo najbolje, če ne bi pokazala strahu.

Jaz menim da ne bi smela kazati strahu in se s tem tipom nekje dobiti! Ti bi ju moral opazovati in če do česa pride pokliči policijo in ti pristopi, še prej pa izsledi vse klicane številke!
Zdravstveno se ji lahko pripeti kaj hudega ali pa še hujšega kot strahovi, psihoze in podobno!!

Reši to čimprej!!!!!!

Nikar naj se ne srečuje s tem tipom! Posnemi kakšen klic, pojdi na policijo, prijavi. Prijavi tudi mobitelu, potem zamenjaj telefonsko številko. Če bo do srečanja prišlo bo lahko tip ponorel, ko bo kdo posredoval pa bo lahko prepozno…

Teja

Ponavadi poicija reagira,ko je ze prepozno. Zal, je tako.

Če bo čakala v nedogled bo samo prastrašena-MORA NEKAJ NAREDIT!!! Mogoče res to ni najbolj pametno ampak nekaj ukreni!!

New Report

Close