Najdi forum

POSILSTVA in ROPI V LJUBLJANI

Zdravo,

trenutno živim v tujini in se poredko vračam domov. Po enem letu sem se končno spet vrnila in me VSI prijatelji opozarjajo na to kako zelo je postala Ljubljana nevarna skozi zadnji dve leti zaradi migrantov.

Poleg informacij, ki sem jih dobila od prijateljev policistov, se je ena moja dobra prijateljica komaj izognila posilstva. 3je migranti so jo odulekli v stransko ulico. Komaj se jih je uspela rešiti in zbežati (strgali so že njena oblačila). Ko so na policiji izpovnjevali zapisnik se je vse ustavilo, ko je povedala, da so bili storilci migranti. Policisti so ji rekli, da proti njim ne morejo nič.

Zmaga mi, da sem komaj našla solzilec, ker so povsot čakalne vrste!!! To že govori zase!

Od policistov pa sem slišala, da so posiljstva od migrantov zelo narastla (to v medijih ni prikazano in veliko je nepopisano) in da ponavadi ne morejo narediti ničesar. Če jim ti kaj narediš, ti bodo sodili, če pa oni tebi, pa ne moreš nič. Pridejo ilegalno in nimajo dokumentov, so pa tudi zaščiteni, ker so pač imigranti.

To se meni sliši grozljivo. Zakaj najbi bilo v redu, da posiljujo samo zato ker so migranti?! Če gremo res v to smer, me ne bo presenetilo, če bomo postali kot vsa ta večja nemška mesta. Potem lahko pozabimo, da ženska sama hodi zunaj.

VSI TE MIGRANTI SO MLADI MOŠKI! Pomoč ne rabijo ti, ampak otroci in ženske, ki so jih te pustili zasabo. Tudi denar ti ne pošiljajo domov. Ne razumem logike?!

Skratka vsi, ki živite stalno v Slo ste se počasi navajali na te spremembe. Meni pa je šok. Jaz se Ljubljane spomnem kot mesto, kjer sem sredi noči sama pijana v oblekci lahko šla peš iz kluba do prijateljice.

Zanima me kakšne izkušnje imate vi?

Ljudje so dobili prihodnost za katero so glasovali na volitvah (če prav je tukaj treba poudariti, da je problem tudi v samem naboru strank, ker nobena ne deluje resnično v interesu malega državljana). Vladi je enostavno vseeno za svoje ljudi. Zakaj bi zapravljali sredstva za policijo, če lahko ta sredstva raje nakažemo na svoje račune preko takih ali drugačnih zakonskih lukenj? Če migranti posilijo nekaj punc, to pač ni naš problem in tudi ne mislimo zapravljati časa s spremembo zakonodaje. Seveda vam bomo zaradi inflacije še dodatno dvignili davke :^).

Zahodni svet propada, kot so ob padcu rimskega imperija mesta opustošili barbari, tudi mi živimo v enakih časih. Verjetno bo kmalu prišlo tudi do še večje eskalacije, saj smo le en nesporazum stran od 3. svetovne vojne. Veliko ljudi bo umrlo in oblast bojo prevzele nove politične strukture, ki bodo prinesle novo mirno obdobje. Kaj bo to pomenilo za nas ne ve nihče. Do takrat predlagam, da pač ne hodite po klubih in večjih mestih v nočnem času in se prilagodite razmeram ter svoj čas namenite drugim stvarem.

New Report

Close