Najdi forum

Takim ljudem tega ne moreš dopovedati, njim je vse razlog za ljubosumje, tudi kisik, ki si ga deliš z drugimi ženskami na svetu,

Tako nekako je. Npr. na FB imam prepoved komentiranja ženskam. Včeraj sem moral odprijateljiti bivšo in znanko.

Zgleda da si ti potem njena podaljšana roka. Ona reče, ti narediš. Verjetno si nisi tako predstavljal partnerskega odnosa. Take ideje moraš zatreti v kali, če želiš obdržati občutek svobode. Očitno pa tega nisi bil vajen in se boš šele moral naučiti. Ponavadi gre to skozi boleče izkušnje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Včeraj sva se nekoliko prepirala zaradi tega. Ona ne razume ali noče razumeti, da mi ne more omejevati svobode.
G. Topovšek, želel bi prebrati še vaše mnenje.

Seveda ne razume, še posebej, ker ji ustrežeš v njenih “zahtevah”. Moral bi ji jasno povedati, da ne boč nič prekinil nobenega prijateljstva, niti odstranil nobenega všečka, ker to vajinega odnosa v nobenem pomenu ne ogroža. Razen, če sam v to ne verjameš, ker definitvno ona čuti tvojo precej veliko nesigurnost. Njena samopodoba je precej nizka, prav tako tudi tvoja ne more biti visoka, saj te ona sicer ne bi pritegnila. Vedno se pritegnejo ljudje, ki so podobno enako “zreli”. Od tu naprej pa lahko zdaj rasteta in zgradita odnos, v katerem se bosta počutila, ona bolj varno, ti pa bolj svobodno.
Ker sem v preteklosti nekaj podobnega dal skozi (takrat sicer še FB ni bilo, ali pa ni bil tako razširjen), vem da se iz tega ven ne da kar tako izkopati in je potrebno veliko časa, potrpljenja, pogljabljanja vase, bolečine, prilagajanja, pogovorov, več kot si lahko sedaj sploh prestavljaš. Pa še to ni zagotovilo za uspeh, če si tega ne prizadevata oba. Ko enkrat zadevo osvojiš, je preprosto, hitro in z lahkoto postaviš mejo pri teh stvareh. Pomembno je, da lahko ostaneš miren, ko vidiš da je partnerka nesigurna. S tem ji najbolje lahko umiriš njene strahove. Če se sam vznemiriš, ji na nek način samo potrdiš njene občutke, saj ona ne razume od kot tvoje vznemirjenje, ona samo želi pomiriti svoje dvome tisti moment.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Glede tega sem skeptičen. Nisem načrtno iskal take partnerice, temveč sva se nepričakovano našla. Jaz nisem iskal, ona tudi ne.

Glede tega sem skeptičen. Nisem načrtno iskal take partnerice, temveč sva se nepričakovano našla. Jaz nisem iskal, ona tudi ne.
[/quote]

Saj nisem namigoval na to, da bi bilo načrtno. V večini primerov gre za nezavedno privlačnost.

Stavim da bo na koncu ugotovil da se ona dobiva še z drugim(i) in jo daje ljubosumje ker misli da je on isti. Pač šola za naprej, po pravici pa nevem kaj sploh delaš z njo.

Kot je rekel Serpentišek vse ženske imajo prevrtene kilometre.

Meni ni normalno da bi se slišal ali pa prek fb bil “prijatelj” z bivšo. Ker je bivša z razlogom.
Po pravici sploh nevem kaj deaš s tole žensko če je že na začetku vse po njeno. Naseksal si se upam in to je to . NEXT!

Zelo lahko, če si z no, bodi z no, ker pa še vedno iščeš, pa ni prav. Ne gre za poseivnost, gre za vzajemnost. kdor še naprej visi in išče ženske in izgovore non stop in non stop, nekaj ni vredu. Če si laikal prijateljico in ženo od prijatelja, se boste tako družili, odkrito, prisrčno kajne,??? in ni razloga za lubosumje,Kajne?? če se ne boste, se pa le vprašaj pošteno kaj res delaš, zdi se mi, da nisi tako nedolžen, kot bi rad povedal, ampak bi se rad naredil pošten in ne bil…

Dobro si povedal. To, kar je do sedaj manjkalo v tej debati in je ključno.

Ne iščem drugih žensk. Gre za to da sem moral prekiniti stike s prijateljicami in znankami kljub temu, da sem partnerici jasno povedal da so one le znanke in nič več. Eni od njih je z mojega profila napisala oz. se ji zlagala, da mi je od nekdaj všeč in zato ne morem biti le prijatelj.

Pri odnosu, ki ga imata, se raje ukvarjaj s tem, kolk si ti uklonljiv, ter kako postati trdnejši in malo manj s tem, kolk je ona posesivna. Ona je lahko posesivna tolk, kolikor ji ti dopuščaš.

Od torka, od srede, pojutrišnjem… pa kwa težiš kle na forumu. Preskusi svoj karakter in ji pokaži svoje pisanje, če si tip.

A si ti un tip, ki mami strga bombone iz vrečke, čim stopita iz trgovine*?

Mama je hudo bolna in je že dober teden na zdravljenju v bolnišnici, zato sva včeraj z bratom jo šla obiskat. Tja sva šla 1,5 ure preden je partnerica končala z delom, ker sva hotela pravočasno priti na obisk. Moji se je to zdelo nezaslišano, po njenem ne bi smel iti k mami na obisk ter počakati, da greva na obisk skupaj v soboto. Ji je res tako težko razumeti da je mama z eno nogo v grobu in izkoristim vsak trenutek, da jo lahko vidim. No, partnerica je medtem vse moje stvari spakirala v potovalko in vrečke…

Končno se ti je pokazalo nekaj sreče.

Posesivnici sem dal konec novembra lani s tem, da od konca leta 2020 nisem sploh več imel želje po spolnosti z njo. Januarja je preko mojega prijatelja spoznala drugega in v roku dveh tednov sta postala par. Enako zgodbo opažam pri njem; ona naredi vse, da doseže svoje. Npr. od njega zahteva, naj med tednom dlje dela, da ima lahko prosto soboto. Ne gre z njene strani za strah pred prevaro, ampak patološki temelji. Izhaja iz močno disfunkcionalne družine, njen oče je z eno besedo idiot, ki ni zdaj že eno leto pokojni partnerki niti enkrat izkazal naklonjenosti. Živijo v razpadajoči hiši, najhuje je s kopalnico. V prostoru ni možna skrb za osebno higieno. Oče izgleda slabše kot brezdomci z ljubljanskih ulic.

New Report

Close